(P) Pune sănătatea pe primul loc. Ai grijă de pielea ta!

Spălarea frecventă a mâinilor și utilizarea repetată a igienizantelor pe bază de alcool slăbesc efectul de barieră a pielii, crescând prevalența iritării acesteia. Potrivit unui studiu realizat de Bioderma, peste 97% dintre lucrătorii din sistemul medical spun că pandemia le-a cauzat reale probleme dermatologice. Dezinfectarea repetată a mâinilor și folosirea soluțiilor deinfectante au cauzat la 86% dintre subiecții studiului dermatită, la 70% uscăciune a pielii și la peste 60% peeling. Regulile de sănătate publică au făcut ca peste 70% din populație să folosească în mod frecvent gelurile și soluțiile hidroalcoolice. Ele sunt eficiente în combaterea COVID 19 însă atacă epiderma. Soluția pentru toate aceste probleme un produs inovator marca Bioderma: soluție Bifazică de mâini cu efect virucid. Este primul produs de acest fel de pe piață, cu eficientă demonstrată. Compania franceză, cunoscută pentru expertiză și inovațiile din domeniul dermato-cosmetic, creează cu această ocazie o nouă gamă de produse.  Biphase lipo alcoolique este primul virucid cosmetic lansat în România iar efectul lui este dezinfectant și nutritiv. În martie anul trecut, când a început pandemia, laboratoarele Bioderma au contribuit la eforturile naționale din Franța, producând dezinfectanți pe bază de alcool și distribuindu-i gratuit personalului din spitale. În același timp, specialiștii din cadrul companiei au reflectat asupra efectelor nocive ale utilizării regulate a dezinfectantului pentru mâini, efecte resimțite de toată lumea. Astfel, a luat naștere produsul Biphase Lipo alcoolique, primul virucid cosmetic, care compensează reducerea lipidelor cauzate de alcool, datorită formulei sale îmbogățite cu un conținut de grăsimi. Produsul cționează în două faze: cea alcoolică (90%), care elimină complet toți virușii și microbii, îmbogățită de cea lipidică (10%), ce păstrează lipidele din epiderm, având un efect nutritiv.

Studiile au demonstrat că Biphase Lipo alcoolique elimină peste 99,9% dintre virusuri, inclusiv Covid-19, bacterii și Candida albicans, în 30 de secunde, având totodată un efect nutritiv și protector.

„Spălarea frecventă și utilizarea soluțiilor dezinfectante pentru mâini au devenit măsuri de prevenție vitale. Însă, că urmare a acestor măsuri, pielea are de suferit. Această observație a avut drept rezultat o idee simplă, acum protejată de un brevet internațional: o alternativă la soluțiile dezinfectante pentru mâini, definită ecobiologic, astfel încât să respecte ecosistemul pielii și să îi mențînă funcția de barieră, fără a o slăbi', a declarat Roxana Ștefan-Negulescu, Business Unit Manager

Compania franceză va dona toate profiturile generate de vânzarea noului produs fundațiilor și asociațiilor care depun eforturi pentru stoparea epidemiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial