(P) Prețurile locuințelor, în continuă creștere și în 2020

Prima lună a anului 2020 a înregistrat creșteri a prețurilor de pe piața rezidențială autohtonă. Trendul din 2019, se continuă și în această perioadă, Cluj-Napoca înregistrând cele mai mari majorări ale prețurilor de imobiliare, cu peste 1.700 de euro/metrul pătrat. 

Potrivit datelor Korter.ro, cu puțin sub se instalează, în clasament, Bucureștiul unde prețul mediu ajunge la 1.500 de euro/metrul pătrat. Pe lângă spațiile locative, la mare căutare aici sunt și tranzacțiile cu clădiri de birouri. 

Aflată în plin proces de dezvoltare în ceea ce privește multiplele oportunități de investiții pe piața imobiliară românească, Capitala a fost, în anul 2019, cap de listă, cu 64% din totalul tranzacțiilor de investiții. 

Pentru a îndeplini cât mai mult din nevoile clienților, dezvoltatorii imobiliari anunță că vor livra pe parcursul acestui an peste 67.000 – 70.000 de noi locuinţe care se vând ca pâinea caldă încă din faza de proiect. 

Pentru că achiziționarea unei locuințe în București este o adevărată provocare, site-ul de imobiliare Flatfy.ro listează peste 124.000 de apartamente și peste 20.000 de case de vânzare. Prețurile diferă în funcție de zonă, confort, utilitățile, liniștea și siguranța oferită de spațiile imobiliare. 

Complexurile 21 Residence Politehnica și Palladium Residence, printre cele mai accesibile ansambluri ca preț

Într-o perioadă în care prețul este cel care dictează pe piața imobiliară, cumpărătorii trebuie să facă îndelungi comparații și analize până la a decide achiziția. Cu un preț accesibil și îndrăgite de bucureșteni datorită localizării și suprafeței locuinței, complexurile 21 Residence Politehnica și Palladium Residence reprezintă unele dintre cele mai bune opțiuni de cumpărare.

21 Residence Politehnica

Situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, 15H, București, 21 Residence Politehnica găzduiește garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Acestea au suprafețe cuprinse între 64 și 121 de mp. 

Pe lângă locurile de parcare supraterane și cele subterane, dezvoltatorii ansamblului rezidențial se laudă cu faptul că locuitorii vor beneficia și de un loc de joacă pentru copii, cu o suprafață de 1000 de mp, dotat cu accesorii moderne.

„Noi punem clientul pe primul plan și atunci calitatea este preocuparea noastră principală. Cu o îndelungată experiență în spate, cu aceeași formulă a calității, continuăm pe același drum, construim, promovăm și vindem apartamente pentru oameni inspirați', transmit dezvoltatorii 21 Residence Politehnica.

Pentru a beneficia de o locuință aici, doritorii vor scoate din buzunar sume ce pornesc de la 1016 euro/mp + TVA.

Palladium Residence

Un complex locativ cochet și accesibil ca preț este și Palladium Residence. În cadrul acestui ansamblu rezidențial, situat pe strada Gura Calitei, clienții pot achiziționa garsoniere și apartamente cu 2 sau 3 camere. Prețul/mp pentru o locuință în cadrul acestui complex pornește de la 32.000 de euro + TVA și poate depăși 58.500 de euro + TVA. 

„Echipa noastră construiește apartamente croite chiar pentru tine. Și pentru că te respectăm, ne asigurăm că orice serviciu oferit de către noi aduce un plus de încredere, profesionalism, deschidere, siguranță și soluții flexibile. De la prima întâlnire cu tine și până la recepția apartamentului achiziționat de tine în Palladium Residence, menținem un standard ridicat al serviciilor, pentru ca tu să te simți cel mai important', asigură dezvoltatorii imobiliari ai Palladium Residence.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial