(P) Pregătiri de vacanță? Nu uita de rent a car și de ofertele de la RINO

Ce să nu uiți înainte de vacanță? De bagaje, planuri puse la punct, traseul stabilit și de mașina închiriată. Rent a car a devenit, se pare, una din cele mai căutate soluții de transport. Este mai practic și mai comod. Atenție însă, nu orice agenție de tip rent a car poate asigura condiții avantajoase de închiriere. RINO Rent a Car vine cu una din cele mai atractive oferte de pe piață.

Închiriază rapid și ușor, online 

În lumea în care ne optimizăm timpul cu fel și fel de aplicații, când mizăm pe online mai mult ca oricând, rezervarea online a unei mașini de închiriat este o abordare atât de firească. Cei de la RINO Rent a Car pun la dispoziție pagina online pentru doritori. În câțiva pași simpli mașina dorită poate fi aleasă. Atât de simplu și atât de rapid! 

Nu necesită taxe suplimentar plătite pentru a rezerva sau a anula o rezervare. Pot fi astfel solicitate autovehicule închiriate în Cluj cu predare și preluare flexibile și nu neapărat din aceeași locație. Vezi aici ofertele de inchirieri auto Cluj Napoca pentru a putea rezerva și a te putea bucura de vacanța de Paște.

Cum poți  închiria 

Verifică lista flotei auto. Varietatea de mașini va fi încă un avantaj, pentru că poate fi găsită astfel mașina perfectă, ce rezonează mai bine cu necesitățile fiecăruia. Dacă te pregătești de o aventură urbană și ai de descoperit Clujul, preferă un autovehicul compact, potrivit intraurban și cu un consum rezonabil. Dacă însă te pregătești de drum lung, te pregătești să evadezi în natură, alege siguranță extra și o mașină pe măsură. La RINO opțiunile includ atât autovehicule economy, cât și cele compacte sau premium. 

Dacă ai stabilit mașina dorită treci la etapa detaliilor de închiriere. Rezervă online pentru a te scuti de birocrația clasică când faci actele de închiriere la fața locului. Notează datele, intervalul de timp pentru care vei dori închirierea și eventuale extra opțiuni. Costurile îți sunt afișate instant.

Ai nevoie de mașină în aeroport?

Nimic mai simplu. Notează în formularul de rezervare preluarea din aeroport, eventual predarea din același loc. Nu sunt percepute taxe suplimentare în acest sens și se aplică pentru  aeroporturile din Cluj și inchirieri auto Mures.

Mai mult decât atât, flexibilitatea serviciilor este în favoarea ta. Poți închiria avantajos, negociind termenii, iar prețul variază și el în funcție de numărul de zile pentru care este dorită închirierea. Închiriază pe termen mediu sau lung, cu posibilitate de a prelungi perioada. 

Închiriază o mașină acum, uită de griji mai încolo 

Autovehiculul disponibil imediat pentru nevoile utilizatorului a devenit necesitate în zilele noastre. Cu atât mai mult cu cât și contextul actual o impune, serviciul de rent a car asigură intimitate, setarea unui program independent de diverși factori. 

În cele din urmă ne dăm seama că  este și mai practic sau comod. Serviciul de rent a car permite o călătorie lipsită de griji, iar costurile pot fi și ele optimizate. Cei de la RINO Rent a Car se asigură că înainte de predare autovehiculele vor fi verificate. Siguranța este pe primul loc, estetica nu este uitată nici ea, așadar în cele mai mici detalii autovehiculele închiriate de la RINO sunt bine puse la punct pentru publicul larg. 

De închiriat este ușor, de stabilit traseul este mai greu. Unde vei merge de sărbători? Oricare ar fi planul, nu uita de ofertele RINO. 

Contact:

+40 747 725 134 | +40 744 673 954  

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial