(P) Povestea unei femei luptătoare

Cu toții suntem mereu în căutarea jumătății, a persoanei lângă care să ne simțim în siguranță, a persoanei care să ne ofere tot ce ne dorim, a persoanei care să ne facă să ne simțim acasă. Pentru că acasă e acolo unde ne este inima și sufletul.

Un caz trist, dar real la noi, este rata destul de ridicată a divorțurilor. Dacă e să privim în lumea showbiz-ului doar, observăm cât de multe neînțelegeri și certuri există între cupluri și cât de multe divorțuri apar zilnic în presă. În realitate, sunt și mai multe.  În România statisticile spun că în 2015 una din 4 căsătorii s-a sfârșit prin divorț, iar în 2016-2017 rata a crescut cu 6%. Realitatea este tristă, dar e realitatea.

În unele cazuri divorțul este o necesitate. Există foarte multe persoane care descoperă că nu se potrivesc și atunci decid pe cale amiabilă că totul trebuie să se termine. Există și cazuri mai urâte în care se produc tot felul de scandaluri și procese și un divorț poate dura destul de mult. Asta în cazul persoanelor care au curajul să divorțeze. Da, ați citit bine! Am spus „curajul'. Defapt, nu noi am spus asta ci, Andreea, o tânără de 28 de ani care a decis să împărtășească povestea ei de viață.

„Când m-am îndrăgostit eram mică și proastă. La vârsta de 16 ani l-am cunoscut pe Bogdan care era mai mare ca mine cu 10 ani. Firește că ai mei nu prea erau de acord cu relația mea, din pricina diferenței de vârstă, dar eu îl iubeam prea tare și am ignorat toate sfaturile ce le primeam.

Când am terminat liceul, la 19 ani, ne-am și căsătorit. Era prea devreme pentru mine, dar pentru el era cazul, așa că am decis să ne trecem relația la următorul nivel. Familia mea a fost într-un final de acord oarecum, iar după un an a apărut și fetița noastră, Emilia.

Bogdan lucra în străinătate. Venea acasă doar de sărbători. Când Emilia a mai crescut și am dat-o la grădiniță mi-am găsit și eu un job ca vânzătoare și totul părea să meargă destul de bine. Totul a început într-o zi când Bogdan a venit acasă pe neanunțate, furios și supărat că și-a pierdut locul de muncă pe care îl avea. Furia a continuat câteva săptămâni, timp în care s-a comportat groaznic cu mine și Emilia, ba chiar mă și lovea. Nu am înțeles niciodată de ce s-a petrecut schimbarea aceea bruscă în comportamentul lui, toată lumea îmi spunea să plec, că nu mai pot sta în asemenea condiții, bătută și jignită și cu un soț care mai nou era și alcolist. Toată lumea îmi spunea să divorțez și să fug cu fetița, dar îmi era frică!

Într-o zi, în timp ce eram la muncă, am auzit o femeie care a spus că are un salariu impresionant și că lucrează la un studio videochat. Am decis să aplic, am fost în secret la interviu și când am aflat că l-am luat am fugit împreună cu fetița și ne-am mutat într-un nou apartament secret. Când am reușit să câștig deja destui bani, am deschis procesul de divorț, iar după o lungă perioadă am reușit să obțin custodia Emiliei.

Sfatul meu pentru întregile femei este să nu accepte niciodată violența și condițiile pe care eu le-am acceptat!

Mulțumesc Live Studio pentru tot sprijinul acordat și mulțumesc că mi-a demonstrat că pot fi mai mult, pot face mai mult. Nicio femeie nu merită jignită și lovită așa că luați-vă curajul și faceți ce e mai bine pentru voi și copilul vostru!'

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre