(P) PerneAuxiliare.ro – modalitatea prin care poți îmbunătăți suspensia mașinii

Drumurile din țara noastră nu sunt mereu drepte, iar conducerea constantă pe un drum rău poate duce la distrugerea suspensiei mașinii. Nu poți evita aceste călătorii, mai ales dacă în drum se află locul tău de muncă. Pernele auxiliare prelungesc durata de viață a mașinii și îți asigură în permanență confort și siguranță. 

Comandă-le de pe PerneAuxiliare.ro – modalitatea prin care poți îmbunătăți suspensia mașinii. Aceste perne de aer au montajul pe fiecare roată. Cauciucul din care sunt confecționate este rezistent și are rolul de a oferi confort sporit șoferului. Acest lucru se întâmplă prin amortizarea șocurilor, respectiv modificarea gărzii la sol a mașinii. Pernele auxiliare de aer au o cameră secundară din cauciuc, una principală presurizată, brațe principale, supape, pistoane, brațe de prindere și conducte. 

Site-ul perneauxiliare.ro îți oferă toate detaliile necesare cu privire la beneficiile pernelor pneumatice AirPower. Sunt fabricate din compuși de cauciuc a căror calitate este una superioară, fiind ideale pentru absorbția șocurilor. 

Drumurile denivelate și cu imperfecțiuni nu vor mai fi simțite la fel nici de șofer, nici de mașină

PerneAuxiliare.ro este modalitatea prin care poți îmbunătăți suspensia mașinii! Avantajele montării pernelor de aer sunt numeroase, însă amintim doar câteva dintre ele, respectiv:

  • Ridicarea nivelului mașinii față de sol;
  • Diminuarea centrului de greutate la curbe;
  • Confort maximizat la deplasarea pe drumurile neuniforme;
  • Echilibrarea mașinii la încărcături masive;
  • Stabilitate sporită la conducerea cu remorcă;
  • Asamblarea și demontarea rapidă și simplă.

Pe site-ul firmei poți afla dacă mașina ta este compatibilă cu montarea acestor perne. Deși aproape toate modelele de mașini se potrivesc, pentru a fi sigur, poți selecta modelul și site-ul sugerează piesele compatibile. Alege marca autoturismului, modelul și generația, cantitatea pentru setul de perne și vei putea afla dacă se pot monta. În cazul în care totul este în regulă, continuă cu informațiile despre livrare și pernele auxiliare ajung la tine într-un timp scurt. 

Proprietățile tehnice pentru pernele auxiliare includ rezistența sporită la ulei și combustibil, capacitatea de a lucra în contact cu apa, soluții slabe de acizi, alcaline, medii agresive sau aer, rezistența la căldură de până la 80oC și la îngheț de până la -50oC. De asemenea, pernele de aer rezistă la comprimare, frecare sau vibrații. 

Dacă îți dorești un confort sporit la șofat, aceste perne de aer sunt o alegere bună! AirPower amortizează vibrațiile de mare intensitate, cât și cele mici – lucru pe care amortizoarele standard nu îl pot face. Înălțimea mașinii poate fi reglată după montarea pernelor auxiliare, iar suspensia devine mai rezistentă la presiune. 

Controlul deplin asupra mașinii și îmbunătățirea modului în care aceasta funcționează sunt printre cele mai importante aspecte când vine vorba de șofat. Cu aceste perne nu vei face altceva decât să prelungești durata de viață a suspensiei și să beneficiezi de o mai mare siguranță la viraje. În termen de 1-3 zile lucrătoare pernele pot ajunge la tine. Poți lua legătura cu reprezentanții prin numărul de telefon sau la e-mailul [email protected] 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial