(P) Pentru colecționari, serie nouă Grossery Gang de la Noriel!

Se știe dintotdeauna că băieții iubesc mașinuțele, dar nu mai sunt singurele jucării pe care le colecționează cu mare pasiune. Acum sunt aproape toți fanii jucăriilor din seria Grossery Gang, figurine cu monstruleți din alimente (ca pizza, cartofi, hamburgeri) și produse casnice (de la bidoane la foarfece). Sunt pline de personalitate și se pot integra în orice joc își imaginează copilul, pot fi luate oriunde pentru a fi arătate prietenilor. Își fac loc chiar și în cel mai aglomerat ghiozdan pentru a deveni eroii jocurilor din pauze, ajutându-i pe cei mici să se relaxeze și să se distreze. Dimensiunile reduse le permit să intre în cele mai micuțe buzunare, de la hainele copilului, sau să-și găsească un loc în geanta mamei. Cu ajutorul lor, un drum mai lung sau așteptarea la cabinetul medical devin mai mai puțin stresante pentru întreaga familie.

Figurinele Grossery Gang sunt perfecte pentru a simula confruntări armate și nu numai, așa că nu este de mirare că au ajuns în topul preferințelor. Fiecare copil se bucură să descopere câte o nouă jucărie de acest fel și să formeze cu ele cele mai puternice echipe. În plus, pare că niciodată nu sunt de ajuns, așadar nu rata figurinele din sezonul 4!

Dacă și tu ai un mic fan al lor, vino cât mai repede la cel mai apropiat magazin Noriel sau intră pe site, pentru că am adus produse noi, seria Grossery Gang 4 – Atacul insectelor. Ajută-l să-și mărească echipa cu noi personaje de neuitat ca Putrid Pizza, Dodgey Donut, Fungus Fries și mulți alții. Poți încerca setul de 4 figurine , cu catapultă, care sigur îi va capta atenția, iar dacă vrei să-i faci o mare surpriză, atunci cumpără-i setul de 16 figurine , care costă 89,99 lei și care include 2 jucării fosforescente.

Seria Grossery Gang 4 – Atacul insectelor se găsește în România exclusiv în magazinele Noriel și pe site. Produsele sunt adresate băieților cu vârsta peste 5 ani. Această seria cuprinde 150 de figurine pe care puștiul tău le va colecționa cu pasiune.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial