(P) Participi la diverse petreceri de sărbători? Află cum îți protejezi corespunzător smartphone-ul

Această perioadă aglomerată din an este despre cadouri și emoții la superlativ. Crăciunul și implicit trecerea în Noul An sunt două momente propice pentru a organiza petreceri pe cinste, petreceri care întrec așteptările invitaților. În cadrul acestora este de la sine înțeles că distracția va atinge cote maxime.

Totodată, chiar dacă distracția va fi dusă la cote mărețe, persoanele care participă la astfel de petreceri nu ar trebui să uite să își protejeze corespunzător smartphone-ul. Se întâmplă, de multe ori, ca atenția să fie mai diminuată în cadrul unei petreceri, iar evenimentele de tipul contactului device-ului cu solul să fie frecvente și deloc dorite.

Husele de la Stifler – pentru protecție 100%

Cum poate fi protejat un smartphone mai bine decât folosind o folie de protecție și o husă pe măsură? Stifler este magazinul online de huse și accesorii pentru recentele smartphone-uri de pe piață. Cei care au accesat până acum stifler.ro s-au declarat extrem de mulţumiţi de numeroasele modele disponibile, dar și de maniera în care protejează smartphone-urile de orice fel de intemperii.

De exemplu, în cadrul site-ului se regăsesc atât huse anti alunecare, cât și huse anti amprentă, anti zgârieturi, dar și huse anti praf. Totodată, Stifler pune accent și pe tot ce înseamnă rezistență la șocuri, deci pe tot ce înseamnă protecție 100%, așa că printre toate modelele disponibile se regăsesc și huse rezistente la căzături și șocuri.

Noul model de iPhone merită o atenție pe măsură funcțiilor!

Nu de mult timp, compania Apple a scos pe piață un nou model de iPhone și anume iPhone 11 Pro Max. Funcțiile cu care acest device vine sunt numeroase, iar cele trei camere frontale sunt o țintă directă pentru publicul pasionat de fotografie.

Nu a trecut mult timp până când și publicul român a intrat în contact cu acest nou smartphone. Având în vedere că prețul achiziției nu este tocmai pliabil pe orice buget, protecția de care iPhone 11 Pro Max are nevoie trebuie să fie de 100%, iar Stifler o poate oferi.

Pentru că în cazul unei petreceri uităm adesea să mai avem grijă de propriile device-uri, pe stifler.ro vom regăsi aliații noștri de temut în acest sens, cei care ne vor proteja constant smartphone-ul.

În cadrul petrecerilor obișnuim să ne lăsăm telefoanele pe masă, așa că ar fi mai mult decât indicată o husă anti alunecare pentru propriul device. De ce? După cum s-a spus și anterior, atenția lipsește în cadrul petrecerilor, așa că telefonul ar putea pica oricând de pe masă doar la o simplă atingere. Dacă acesta dispune de o husă anti alunecare de la stifler.ro, acest lucru nu va mai fi un motiv de îngrijorare.

Cu alte cuvinte, husele de la stifler.ro înglobează funcții diverse, iar printre cele enunțate și mai sus se numără și încărcarea wireless. Mai exact, husa cu baterie externă slim pentru iPhone 11 Pro Max este mai mult decât ideală în cadrul petrecerilor pentru a elimina orice posibilitate de a rămâne fără baterie. Cei interesați le pot regăsi pe toate aici: https://www.stifler.ro/huse-accesorii-iphone/.

Husele cu aplicații geometrice – pentru femeile care vor să strălucească la propriu!

Pe lângă o ținută care depășește limitele eleganței, femeile care participă la o petrecerile de sărbători ar trebui să își cosmetizeze în vreun fel și telefonul. În acest sens, Stifler are soluția – huse marmură cu aplicații geometrice. Modele disponibile sunt compatibile cu mai multe tipuri și mărci de smartphone-uri, așa că persoanele în cauză nu sunt limitate în ceea ce privește alegerea. 

Totodată, ele sunt și o variantă excelentă de cadou, mai ales pentru persoanele care adoră husele viu colorate. Funcţiile pe care le ȋnglobeaza sunt diverse – rezistență la șocuri și căzături, funcția anti alunecare și anti praf sunt doar câteva exemple. Cei interesați sunt invitați să acceseze stifler.ro pentru a le admira în adevărata lor splendoare.

Husele mate cu bumper – protecție și eleganță 100%

Pentru cei care își doresc o husă pentru smartphone care să fie elegantă pot opta pentru cele mate cu bumper. Carcasa lor din silicon mat protejează telefonul de zgârieturi, iar rama din silicon asigură protecție de 100% la șocuri și căzături. Nu în ultimul rând, textura mată conferă o senzație plăcută, catifelată la atingere.

Pentru și mai multe detalii, cei care vor să își protejeze complet telefonul în cadrul petrecerilor de sărbători și nu numai sunt invitați să acceseze stifler.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial