(P) Mihai Morar: „Mă bucur că primul live în studioul Radio ZU, după 7 luni, este cel al unei piese create în carantină!”

(P) Mihai Morar: „Mă bucur că primul live în studioul Radio ZU, după 7 luni, este cel al unei piese create în carantină!”

ZUper ascultătorii Morning ZU au avut astăzi privilegiul să asculte în premieră, live din studio, cea mai nouă piesă cântată de Smiley și Delia. „Ne vedem noi', lansată în urmă cu două săptămâni, a ajuns la peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube până în acest moment.

„Toate perioadele grele, perioadele de criză, au fost perioade foarte bune pentru creație. Mă bucur că primul live în studioul Radio ZU, după 7 luni, este cel al unei piese create în carantină!', a declarat Mihai Morar la microfonul ZUper matinalului.

Buzdu, Morar și Emma, în același timp cu ascultătorii Radio ZU, au aflat în premieră povestea specială care stă în spatele acestei melodii. „Povestea piesei sună cam așa și este, într-adevăr, specială. Împreună cu Lucian și cu Șerban ne-am întors din State, obligat-forțat. Noi eram acolo, făceam niște sesiuni de muzică, și ne-am întors fix atunci când Trump a anunțat că se închid toate zborurile. Ele s-au închis vineri, iar noi ne-am întors joi. Am stat 2 săptămâni în carantină, ne-am autoizolat, am stat cu toate sculele, cu studioul, cu tot ce am purtat după noi în America. Era ca în tabără, îți dai seama, și am făcut piesa asta. Într-o seară, am trăit exact sentimentul acesta. Nu puteam să ne vedem cu cei dragi, cu familia, cu iubitele, cu frați, cu surori, cumva era sentimentul acela… practic simțeam cum „ne strânge casa'. Îți e dor de cei dragi și… asta a fost, așa a ieșit piesa – „Ne vedem noi'!”, a declarat Smiley, în exclusivitate, în Morning ZU.

„Ne vedem noi' s-a auzit pentru prima dată live la un post de radio, astăzi, în Morning ZU. De asemenea, artiștii le-au povestit lui Buzdu și Morar cum și-au petrecut aceste luni în care au fost blocați din cauza pandemiei de coronavirus. Întreaga intervenție poate fi urmărită aici.

Ascultă LIVE piesa „Ne auzim noi', în direct în Morning ZU

https://www.facebook.com/radiozu/videos/3414217218659363

***

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.
Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.
Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Evenimentul LIVE desfășurat în studioul Radio ZU a fost organizat în conformitate cu toate normele de protecție impuse de pandemia de COVID-19.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro