(P) Mersul pe bicicleta – o activitate sănătoasă și distractivă

(P) Mersul pe bicicleta – o activitate sănătoasă și distractivă

Replica „mersul pe bicicletă nu se uită niciodată' este total adevărată. Probabil că încă îți mai aduci aminte de primele căzături și de modul în care, cu mult curaj, te ridicai și urcai iar pe bicicletă, dornică să descoperi lumea.

Ajută-l pe micuțul tău să se bucure de momente frumoase, de plimbări și întreceri alături de prietenii lui, așa cum ai făcut și tu. Și începe de când este mic, când are curaj și nu îi este frică de o banală căzătură.

Motive pentru care să cumperi o bicicletă pentru copii

Orice părinte dorește ca micuțul său să se dezvolte frumos, atât fizic, cât și mental. Astfel, caută să îl implice în tot felul de activități educative și sănătoase, având grijă să fie în siguranță și să se bucure de copilărie.

Una dintre cele mai populare astfel de activități este mersul pe bicicletă și probabil că știi deja beneficiile pe care le aduce.

Iată principalele motive pentru care cel mic trebuie să aibă o bicicletă:

  • Bicicleta îl va ajuta pe micuț să se bucure de foarte multe momente frumoase.

Cunoști prea bine faptul că una dintre marile probleme ale prezentului este statul prea mult în casă, cu ochii într-un ecran. Micuții nu se mai bucură de plimbări, nu mai cunosc alți oameni și devin tot mai retrași, dezvoltând în timp probleme de comunicare.

O bicicletă este un motiv în plus să iasă și să descopere lumea. Va fi mai fericit, va cunoaște noi copii și va învăța că distracția nu este doar pe tabletă sau calculator.

  • Bicicleta îl va ajuta să comunice mai bine.

La început probabil că veți ieși împreună deoarece nu îl poți lăsa nesupravegheat și, în plus, are nevoie de un profesor răbdător și grijuliu. Aceste momente vă vor apropia mai mult și îl vor face să își deschidă sufletul în fața ta, pe viitor (în adolescență în special) fiind mai ușoară comunicarea cu el.

Apoi, în lungile aventuri, va descoperi și alți micuți cu care va împărți distracția, va socializa și va crea noi prietenii.

  • Bicicleta îl va învăța cum să aibă grijă de sănătatea lui, într-un mod distractiv.

Mersul pe bicicletă ajută la menținerea unei greutăți corporale normale, contribuie la sănătatea sistemului cardiovascular și pulmonar, la cea a sistemului muscular și osos, ajutând, în special, la dezvoltarea mușchilor picioarelor.

Copilul își va dezvolta abilitățile de a face mișcare de la o vârstă fragedă și va deveni un adult responsabil, care va avea grijă de sănătatea lui.

  • Bicicleta îi va întări încrederea în sine.

Fiecare căzătură îl va motiva să continue, ajutându-l astfel să privească o greșeală ca fiind ceva constructiv.

În momentul în care va reuși singur să se stabilizeze și să pornească la drum, va căpăta mai multă încredere în propriile puteri, va fi mândru de noua lui abilitate și va deveni mai independent.

  • Bicicleta este mai ieftină.

Sunt nenumărate activități sportive pe care cel mic le poate face: înot, dans sportiv, fotbal, tenis, volei etc.

Acestea însă au nevoie de sume destul de mari, pe care nu oricine și le poate permite. Astfel, dacă vrei un mod ieftin prin care micuțul tău să învețe să aibă grijă de sănătatea lui, atunci o bicicletă pentru copii este ideală în acest sens.

Siguranța – mereu pe primul loc

În alegerea unei biciclete copii trebuie să ții cont, în primul rând, de siguranța pe care aceasta i-o oferă micuțului tău. În acest sens, îndreaptă-ți atenția către un produs fabricat din materiale de calitate și nu uita să cumperi și cască, genunchiere și cotiere – sunt absolut necesare la început.

Începe cu o bicicletă cu roți ajutătoare, pe măsura piciului tău desigur. Chiar dacă va fi nevoie în viitor de achiziționarea unui alt model, deoarece copilul tău va crește, acum trebuie să te asiguri că mărimea bicicletei este potrivită și nu va determina dureri de picioare sau probleme la nivelul genunchilor.

MyKitty – magazinul online unde găsești biciclete pentru copii ieftine

Pe mykitty.ro te așteaptă numeroase produse create pentru a-i ajuta pe cei mici să se bucure de cele mai frumoase momente.

MyKitty pune la dispoziție, pe lângă biciclete ieftine pentru copii și articole pentru bebe, ceasuri copii, decorațiuni amuzante, hăinuțe, rechizite, jucării și multe altele.

Bicicletele MyKitty au cele mai bune prețuri de pe piață. Pe lângă preț, contează și designul – iar bicicletele se mândresc cu personajele preferate din desene animate, cu nuanțe calde și cu veselia pe care o emană.

Și micuțul tău va spune că „mersul pe bicicletă nu se uită niciodată'!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial