(P) Medicii se întorc! Sezonul 7 din BOTCHED debutează la E! Pe 11 iulie de la 22:00

Anticipatul sezon 7 vine la E! cu noi cazuri, noi soluții inovative și o dovadă în plus că Dr. Paul Nassif și Dr. Terry Dubrow își merită locul printre cei mai bun chirurgi din lume. Talentul și priceperea lor din sala de operații sunt susținute de camaraderie din afara sălii de operație, din 11 iulie, duminica, de la 22:00, la E!

Noile cazuri aduc în lumina reflectoarelor persoane care au avut parte de operații chirurgicale eșuate, cu rezultate surprinzătoare, dar și pacienți ce caută soluție pentru un defect genetic, ori în urma unor  accidente cu urmări fizice dar și pshice. Printre noii pacienți se află un bărbat rămas cu o gaură în abdomen după un accident, un bărbat cu un nas cu un defect congenital și o femeie care crede că mastectomia sa nu a fost o operație încununată cu succes.  

Printre premiere se numără și episoade tematice precum: I Got Dumped Because of My Plastic Surgery', I Should Have Done My Homework' și Surgical Secrets Revealed'. Acest sezon îi determină pe medici să caute și să inoveze noi proceduri medicale și noi tratamente pentru unele dintre cele mai complicate cazuri cu care s-au întâlnit în carieră.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

În iulie, numai la E!,  în al șaptelea sezon, cunoscuta echipă continuă să sfideze șansele și să repare ce aparent nu poate fi reparat, să remedieze consecințele unor operații estetice de coșmar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial