(P) Lenjerii de pat fluorescente

Cea mai inovativă gamă de lenjerii pentru pat, sunt cele fluorescente, modele deosebite din bumbac satinat și din bumbac 100% gros tip finet, care nu necesită călcare, sunt ideale atât vara cât și iarna. Se încarcă de la lumină, iar pe întuneric luminează superb. Ai văzut vreodată lejerii de pat fluorescente UV-active, negru, lenjerii de pat UV active cu un model fluorescent? În realitate așternutul UV activ arată chiar mai uimitor și mai fantastic decât ar putea fi spus în cuvinte. Fața de pernă fantezistă cu cearșaful plic uimitor și cearșaful moale și încântător de frumos, vei avea o sută de vise luminoase și interesante, iar patul va aduce nu numai plăcere fizică, ci și estetică. Lenjeria de pat fluorescentă UV activ nu este doar o idee creativă, ci și de înaltă calitate. Perna și cearșaful de plapumă sunt confecționate dintr-o țesătură combinată (bumbac + poliester), iar cearșaful de pat este 100% din bumbac. O astfel de lenjerie pentru dormitor poate fi utilizată mult timp și, cel mai important, își va păstra culorile uimitoare, continuând să te încânte multe sute de nopți.

Lenjerii de pat fluorescente – Caracteristici

În magazinul online cumparamisim.ro poți găsi lenjerii de pat fluorescente, realizate din țesătură Biomatină (bumbac 100%), pe care se aplică un model cu vopsea fluorescentă. Cu iluminare artificială, aceasta pare o lenjerie de pat obișnuită, însă dacă vei stinge lumina din dormitor, lenjeria de pat fluorescentă va începe să strălucească. Uimeşte-i pe toți cu lenjerie ta elegantă din dormitorul în care ai stins lumina. Imprimarea pe țesătură se face cu cerneluri fluorescente inofensive. Vopselele sunt încărcate de la orice sursă de lumină și nu va fi nevoie de expunere suplimentară (iluminarea UV nu este necesară). Potențialul luminiscenței vopselei ajunge până la 8 ore, iar efectul luminiscenței va fi vizibil după două minute de expunere a țesăturii la lumină. Cel mai bun efect este obținut cu o schimbare bruscă a iluminatului (când lumina este stinsă). Colorantul este hipoalergenic și au fost efectuate teste de laborator pentru a demonstra că este sigur pentru oameni și animale.

Lenjerii de pat fluorescente – Design și strălucire

Impregnarea nu iese de pe țesătură nici chiar după spălarea frecventă, și în plus, răspunde bine la temperatura aerului din cameră și creează condiții ideale pentru somn și relaxare. O lenjerie de pat care strălucește în întuneric și pe care o poți cumpăra din magazinul online cumparamisim.ro, este reprezentată pe scară largă în multe nuanțe și imprimeuri. Țesătură cu pulverizare fluorescentă pentru pat are o bază netedă și mătăsoasă, și în plus, este foarte rezistentă și durabilă, așa că, te vei bucura de ea mult timp. Impregnarea bio inovatoare nu este poluantă, nu se decolorează, nu își pierde fluorescența și este un set de pat frumos și neobișnuit. De asemenea, din magazinul online poți cumpăra cea mai inovativă gamă de lenjerii de pat fluorescente, atât pentru iarnă din bumbac gros 100% tip finet, cât și lenjerii de vară fluorescente din bumbac satinat.  O altă componentă  a lenjeriei de pat fluorescentă este  calitatea sa utilă, cum ar fi hipoalergenicitatea, higroscopicitatea, lasă pielea să respire, are un design cu imagini strălucitoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial