(P) Jocurile de masă vs. Pariurile sportive. Ce să alegi pentru a face profit!

Să faci o alegere este întotdeauna dificil! Chiar și atunci când vine vorba despre un anumit tip de joc, trebuie sa iei în calcul mai multe lucruri, să te gândești care ar putea fi beneficiile, dar și dezavantajele. Majoritatea persoanelor recomandă ca decizia pe care o iei să se axeze atât pe preferințele personale, cât și pe șansele pe care le ai pentru a obține un profit de pe urma acestui hobby. În cazul în care îți este greu să decizi ce este potrivit pentru tine sau ce îți poate aduce mai mulți bani, citește în continuare articolul pentru a vedea ce anume să alegi dintre jocurile de masă sau pariurile sportive.

1.  Care jocuri oferă cea mai mare șansă de câștig?

Dacă este să vorbim strict despre acest criteriu, trebui să știi că diferențele pot fi destul de mari.

Primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este legat de faptul ca industria de gambling s-a bucurat de o dezvoltare colosală în ultimii ani, mai ales în zona de online. Jocurile de masă au devenit din ce în ce mai ușor de accesat, iar cazinourile online au încercat să includă cât mai multe variante de jocuri de masă, pentru a oferi diversitate persoanelor care împărtășesc acest hobby. Un alt lucru pe care trebuie să îl cunoști despre jocurile de masă este rata de returnare către player. Atunci când vorbim despre un cazinou online, sloturile sunt cele mai populare, nu doar datorită diversității tematice, ci și datorită celei mai mari cote RTP, ce depășește 95%. Jocurile de masă au o rată de returnare care jucător mai mica decât sloturile, în următoarea ordine descrescătoare: Blackjack, Ruletă online, urmate de Poker și Bingo. Cu toate acestea, șanse de câștig reale există.

În al doilea rând, trebuie să nu pierdem din vedere faptul că pariurile sportive sunt la mare căutare, fiind extrem de  apreciate și îndrăgite de către pasionații de sport și nu numai. Oferă jucătorilor mai multă varietate, astfel aceștia pot alege o gamă variată de sporturi, dar și de meciuri sportive, în funcție de echipele preferate, dar și de strategiile de moment pe care și le pot face pasionații de pariurile sportive. Pe de altă parte, vei avea mai degrabă acces la jocurile de masă, indiferent de moment, anotimp sau alții factori externi, deoarece anumite meciuri se pot anula din diverse motive.

2.  A avea strategie este un element cheie

Indiferent de alegerile pe care le faci în ceea ce privește aceste 2 tipuri de jocuri: pariurile sportive sau jocurile de masă din cazinou, reține  că unul dintre cele mai importante lucruri îl reprezintă strategia. Sunt mulți jucători care se bazează doar de pe abilitățile lor, ceea ce nu este greșit, însă nu își dezvoltă o strategie pentru a avea mai multe șanse de câștig.

La fel de importantă este și strategia atunci când joci la pariurile sportive. Pentru a lua deciziile corecte și pentru a te asigura că acestea îți generează un câștig material, trebuie sa iei în calcul mai multe aspecte precum: să cunoști istoricul echipelor, atât din punct de vedere al meciurilor câștigate, cât și al compoziției echipei și să fii informat cu privire la schimbările interne din cadrul echipelor. Ai în vedere toate  aceste informații, dar nu numai, și vei putea lua deciziile corecte.

3.  Setează-ți obiectivele!

Un alt aspect important de către trebuie sa ții cont, nu doar în ceea ce privește această alegere dintre jocurile de masă (Blackjack, Ruletă online, etc) și pariurile sportive, constă în stabilirea unor obiective sau așa numitele goals“. Iar obiectivul, pentru majoritatea jucătorilor constă în obținerea profitului financiar.

Banii, desigur că sunt un factor motivant, însă nu trebuie să reprezinte totul. Este important să te distrezi, să te destinzi și să te deconectezi de la grijile și problemele cotidiene, atunci când alegi să te bucuri de hobby-ul tău. În al doilea rând, un scop de felul “Vreau să câștig cât mai mulți bani!” nu este realizabil și te va conduce spre eșec. Trebuie sa îți analizezi posibilitățile în mod real și să decizi frecvența cu care dorești să investești și să joci. De exemplu, te poți raporta la un câștig săptămânal pe care ai dori să îl ai, în funcție de bugetul investit în acea perioadă. Presupunând că ai investit 50 de lei, poate îți dorești să ai un câștig de 70 de lei, în acest caz, dacă vei fi aproape de sumă respectivă, vei fi mulțumit, căci ți-ai atins obiectivul, iar dacă se întâmplă să ai un câștig mai mare, cu atât mai bine. Astfel îți creezi așteptări realiste și obiective care pot fi mai ușor de atins, într-un timp mai scurt.

4.  Scurt ghid pentru jocurile de masă

Dacă ești pasionat mai mult de acest tip de joc, iar alegerea tinde să se îndrepte către jocurile de masă, trebuie să ai în vedere câteva lucruri de care să ții cont. În cazul în care ești mai puțin experimentat, începe cu jocul cel mai ușor de înțeles, Blackjack – ul, iar apoi continua cu alte jocuri precum video Pokerul, de exemplu. Strategia este să înlături pe cât posibil avantajul pe care îl are Casa sau să încerci să îl reduci la un procent cât mai mic, de 1%, astfel încât șansele tale de câștig să fie mult mai mari. Nu uita că îți trebuie timp și mai multă practică, dacă vrei să devii din ce în ce mai bun, iar pentru început ar trebui sa îți canalizeze atenția pe jocurile mai ușoare și pentru care ai deja ceva cunoștințe acumulate.

5.  Scurt ghid pentru pariurile sportive

Atunci când alegi să pariezi pe sport, trebuie sa alegi în primul rând meciul sau meciurile pe care vrei sa mizezi. Nu alege la întâmplare, fără sa ai câteva informații măcar despre adversarii unui meci, pentru a știi ce alegeri să faci sau pentru a avea un început, un argument de la care sa pleci pentru a lua decizia finală. Fii atent și la cotele puse în joc și calculează-ți oportunitățile. Nu uita de faptul că majoritatea platformelor online, permit finalizarea Pariurilor chiar și în timpul desfășurării unui meci, astfel că, dacă simți ca rezultatul se merge spre traiectoria anticipată, poți închide biletul, cu o minimă pierdere.

Concluzii

Atunci când vrei sa alegi dintre pariurile sportive sau jocurile de masă nu trebuie sa te gândești numai la partea de profit. Sunt și alte aspecte importante, precum pasiunile tale, mediul și tipul de joc care te face sa te simți confortabil, sa te bucuri de timpul liber. La fel de important este și tipul de strategie care crezi că ți se potrivește și mai ales pe care crezi ca o poți aplica pentru a-ți maximiza șansele, atât de a îți dezvolta skill-urile și strategiile, cât și oportunitățile de câștig. Astfel, nu îți baza decizia doar pe factorul financiar, ci ia-o în funcție de tot acest cumul de aspecte, care într-un anumit moment vor conta și vor face diferența.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial