(P) Idei practice pentru grădină

(P) Idei practice pentru grădină

Pentru cei care dețin grădină poate că acum mai mult ca oricând viața ne-a demonstrat câtă libertate și stare de bine ne poate oferi statul în aer liber. Necesită întreținere, dar merită să fie locul aranjat ca la carte unde te simți relaxat pe deplin.

Grădina se schimbă de la sezon la sezon, astfel că trebuie să ții cont și de dinamica aceasta. Iată câteva idei practice pentru grădină.

Decorează intrarea

Acest spațiu este oricum delimitat, dar ar merita ca intrarea spre grădină să fie marcată corespunzător. Ar fi de preferat un aer primitor, ghivece ce încadrează calea de acces. În acest sens te va interesa poate să accesezi colecțiile de astfel de produse de la Decodepot.ro. La secțiunea de ghivece, cel puțin pentru această zonă de acces ar fi de preferat să le alegi pe cele mai masive și impunătoare, în forme care mai de care mai atipice.

Pentru a crea o atmosferă prielnică relaxării și pentru a întâmpina pe toată lumea care îți trece pragul preferă să faci un culoar de lumini; fie că te vei folosi de felinare, fie că vei alege lămpi solare, efectul este unul garantat.

Oglinzi – da, în grădină!

Poate că primul tău gând când vine vorba de oglinzi este să le asociezi cu încăperile elegante, cu holurile de ce nu. Ei bine, un efect deosebit îl vor crea și dacă își fac loc în spații precum grădina. O oglindă de mari dimensiuni, înrămată poate masca o porțiune ceva mai inestetică a grădinii tale.

Alte idei pentru tine: oglindă cu ramă interesantă ce imită obloanele precum în stil italian este o idee bună să o așezi pe fațada casei. Automat va părea că zona cu grădina inclusă pare a fi mai spațioasă. Totodată dă un aer rustic.

Integrează elemente de decor după principiile Feng Shui

Se spune despre Feng Shui că aduce echilibru și armonie, atât timp cât sunt amplasate corect anumite elemente. Iată și sugestii:

  • Focul, aduce entuziasm și pasiune. Așadar, nu uita de zona foișorului din grădină.
  • Metalul este simbol al concentrării.
  • Lemnul este chiar element de bază, despre care se spune că este simbol al energiei pozitive și al dezvoltării.
  • Pământul, element al stabilității. Ai din plin, dar trebuie să îl fructifici, așadar nu uita de plantele decorative și de gazonul perfect îngrijit.

Așadar, decorațiunile alese pot fi din materiale de acest gen. DecoDepot pune la dispoziție decorațiuni atât de variate ca forme, mărimi, culori, încât ai de unde alege. Important este să urmezi o tematică și să eviți aglomerarea de elemente. Mizează pe figurine ceramice pentru un decor de poveste, fantastic – piticii de grădină sunt depășiți, dar niciodată mici figurine colorate, zane, animăluțe sau flori nu vor plictisi un decor, iar astfel de elemente le găsești în cadrul eshopului menționat.

Pentru inspirație, DecoDepot dedică secțiuni speciale pentru decorațiunile de grădină. Accesează pagina și alege ce pată de culoare dorești să oferi grădinii tale. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial