(P) Idei de cadouri pentru femei de succes

Achiziționarea de cadouri pentru femei este în general dificilă, iar cand vine vorba despre femeile de succes, care își permit să își cumpere absolut orice doresc, misiunea pare aproape imposibilă.

Femeile de succes sunt apreciate pentru că reușesc să păstreze un echilibru în absolut tot ceea ce fac: au o carieră de invidiat, o viață socială activă, o familie frumoasă și își găsesc timp inclusiv pentru a se ocupa de ele însele. Și pentru că a fi femeie de succes nu este deloc ușor, mai ales într-o societate în care femeile trebuie să muncească mai mult pentru a ajunge în top, comparativ cu bărbații, este mai mult decat evident faptul că eroinele merită să li se ofere tot ce este mai bun și mai frumos.

Cadourile, pe lângă faptul că sunt oferite cu diverse ocazii, reprezintă și o manieră prin care se poate exprima aprecierea față de o persoană. Ce obiecte pot fi considerate perfecte pentru a fi oferite drept cadouri pentru femei de carieră? Există anumite cadouri mai potrivite decât altele? Ei bine, da! Iată 5 idei de cadouri pentru femei de succes, pe care oricine le va aprecia.

  • O geantă pentru laptop sau o husă pentru tabletă

Din lista de cadouri pentru femei de carieră  nu puteau lipsi aceste accesorii. Bineînțeles, este vorba despre o geantă pentru laptop sau o husă  pentru tabletă de calitate foarte bună, cu un design care sa îmbine utilul cu plăcutul. Se poate alege o geantă pentru laptop din piele, cu design minimalist, dar care sa aibă suficient loc și pentru o mapă cu documente, de exemplu.

În ceea ce privește husa pentru tabletă, este recomandat să se aleagă una versatilă, care sa fie prevăzută cu diverse compartimente în care se pot păstra și transporta toate dispozitivele fără de care o femeie de succes nu iese din casă sau din birou: încărcătoarele pentru mobil și tabletă, castile, telefonul mobil sau bateria externă.

  • O agendă personalizată

Aceasta este una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru femei de succes, însă și în acest caz trebuie sa se pună accentul pe calitate. O agendă cu coperte din piele neagră sau verde smarald, cu accente aurii, personalizată cu inițialele viitoarei posesoare – acesta este un cadou care va impresiona pe oricine.

Trebuie să se acorde atenție și paginilor din interiorul agendei. Acestea trebuie sa fie de o calitate superioară, cu finisaj plăcut la atingere. Agendă poate fi nedatată, putând fi folosită pentru notițe sau poate fi concepută sub forma de planner. Întregul concept se poate personaliza în funcție de femeia careia îi va fi dăruit cadoul.

  • O oglindă LED pentru machiaj

În unele cazuri, femeile de succes sunt nevoite să plece în călătorii în alt oraș sau chiar în afara țării. Călătoriile de afaceri sunt diferite de cele care se fac de plăcere, timpul fiind un factor foarte important. Pentru că timpul înseamnă bani, acesta trebuie eficientizat cat mai mult cu putință.

Astfel, de obicei, imediat după zbor sau după drumul cu mașina, sunt programate întâlnirile de afaceri. O femeie de succes trebuie să arate impecabil întotdeauna, iar o oglinda LED – cel mai nou gadget în materie de beauty – este accesoriul perfect pentru acest lucru. Este recomandat sa se aleagă una de dimensiuni rezonabile, care să poată fi folosită oriunde în mod confortabil și care sa fie prevăzută și cu o parte cu efect de mărire. LED-urile vor permite realizarea machiajului sau retușarea sa în cele mai bune condiții.

  • Un stilou sau un pix personalizat

Din categoria cadouri pentru femei de carieră care vor fi apreciate și prețuite face parte si stiloul personalizat. Nu este vorba despre orice stilou, ci despre unul cât mai deosebit, potrivit unei femei care semnează documente importante și care încheie afaceri de succes.

Se poate alege un stilou sau un pix lucrat manual, din lemn de măslin sau dintr-un alt material la fel de deosebit. Penița și accentele metalice pot fi chiar din aur, iar personalizarea cu inițialele celei căreia i se va oferi cadoul este detaliul care va face diferența.

  • O carte bună

Deși pare surprinzător, femeile de succes își fac timp și să citească și chiar o fac destul de des. De aceea, o carte buna îi va scoate din impas pe cei care sunt în căutare de cadouri pentru femei de cariera. În fuctie de preferințele celei căreia i se va oferi cadoul, se poate alege o carte care abordează teme precum istoria, lumea afacerilor sau dezvoltarea personală. O altă idee este oferirea cărții preferate într-o ediție deosebită și valoroasă, de colecție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial