(P) Idei de cadouri pentru colegi

(P) Idei de cadouri pentru colegi

Cadouri personalizate pentru colegi

Majoritatea oamenilor întâmpină dificultăți atunci când vine vorba despre alegerea unui cadou, în general. Dar ce te faci în situația în care se apropie ziua de naștere a colegului de serviciu cu care te înțelegi foarte bine și pentru care ar fi foarte frumos să alegi un cadou deosebit, însă îți lipsește inspirația? Să alegi cadouri pentru colegi este mai dificil decât în cazul persoanelor apropiate, deoarece este greu de ghicit ce reprezintă un cadou frumos sau potrivit din perspectiva acestora. Însă, cadourile personalizate pot fi o idee bună, cu atât mai mult cu cât pot fi imprimate cu orice grafică, imagine sau text.

Cadourile personalizate pentru colegi au avantajul de a fi unice, demonstrând totodată preocuparea și dorința de a trezi o reacție persoanelor cărora le sunt adresate. În continuare sunt prezentate câteva idei cadouri pentru colegi, care cu siguranță te vor ajută să ieși din impas.

Dacă știi că este un consumator de cafea sau pur și simplu poate aprecia un astfel de cadou, o cană personalizată poate fi un cadou potrivit pentru colegul sau colegă de serviciu. Această poate fi imprimată cu diferite modele – fotografii, texte amuzante sau citate inspiraționale – în funcție de personalitatea colegului. De exemplu, pe cană poate fi imprimată o imagine care da impresia că recipientul este plin cu cafea fierbinte sau cană poate fi inscripționată cu o glumă amuzantă care circulă prin biroul vostru. De asemenea, o idee foarte inspirată și care va încânta destinatarul este o cană imprimată cu caricatură să, un cadou unic și foarte frumos.

Din lista cu idei de cadouri pentru colegi poate face parte și un mousepad personalizat, mai ales dacă domeniul în care lucrați implică utilizarea calculatorului. Această este una dintre cele mai bune idei cadouri pentru colegi, deoarece este vorba despre un obiect pe care îl va utiliza destul de mult și pe care îl va vedea foarte des pe timpul programului de lucru. De aceea, alegerea textului sau imaginii cu care mousepad-ul va fi personalizat trebuie făcută cu atenție.

Accesorii pentru birou

Printre alte idei cadouri pentru colegi pot fi articolele și accesoriile de birou, cu atât mai mult cu cât petreceți destul de mult timp la serviciu, în față calculatorului. Poți fi atent la nevoile pe care le are colegul care va fi aniversat în curând, pentru a-l putea surprinde cu un cadou practic și util. Fie că este vorba despre un suport pentru instrumentele de scris sau pentru documente, un cooler sau o măsuță pentru laptop care îi poate îmbunătăți postura în timp ce lucrează – toate acestea vor fi, cu siguranță, de ajutor. De asemenea, un set de instrumente de scris – pix și stilou – sau o agenda mai specială pot reprezenta cadouri pentru colegi foarte potrivite și apreciate.

Cadouri pentru colegi în funcție de pasiuni

Dacă cel care își aniversează ziua de naștere este un coleg vechi, pe care îl știi de mult timp și ale cărui pasiuni le cunoști, în acest caz alegerea unor cadouri pentru colegi poate fi mai ușoară. Poți să-i oferi un obiect ce definește sportul sau preferat, dacă este o fire activă, sau o macheta a mașinii preferate, dacă este un împătimit auto. Dacă este o persoană atentă la detalii și la felul în care arată, îi poți oferi o pereche de butoni, o eșarfă sau un portofel din piele. În cazul în care este vorba despre un coleg nou, un port chei din piele cu aspect deosebit poate fi una dintre cele mai bune idei cadouri pentru colegi, la fel cum poate fi și un obiect decorativ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial