(P) Huse pentru protecția smartphone-ului tău

De la lansarea lor pe piață și până în prezent, smartphone-urile au atras atenția și continuă să atragă tot mai multe persoane doritoare de un gadget performant care să le îndeplinească întru-totul toate dorințele. Nu vorbim doar despre interesul pentru ideea de nou, ci despre funcțiile pe care le poate avea un smartphone. Rămâne însă un oarecare deficit legat de acesta, dincolo de prețul considerat încă destul de piperat pentru unii, însă îndeajuns de accesibil pentru alții. Este vorba de sensibilitatea caracteristică oricărui model de telefon de pe piață, chiar dacă eforturile producătorilor se orientează și către acest aspect.

Adesea apare întrebarea: merită sau nu achiziționată o husa ? Așadar, vă invitam să rămâneți alături de noi pentru a găsi răspunsul la această întrebare.

Un nou aspect al telefonului

Alegerea unei huse poate să nu modifice foarte mult aspectul telefonului și asta pentru că pe piață există modele care abia pot fi sesizate, foarte subțiri și care nu modifică considerabil aspectul telefonului. De asemenea, există și soluții care se potrivesc mănușă celor care vor să ofere o notă personală aspectului telefonului prin accesorizarea cu o husă colorată, de tip flip, din piele ecologică, sau alte tipuri de aspecte despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Huse personalizate

Varietatea accesoriilor este la scara largă atunci când vine vorba de un magazin online care comercializează huse pentru smartphone. De exemplu la  magazinul online etuo.ro există opțiuni diverse care se pot plia cu succes dorințelor dumneavoastră. Să vedem câteva exemple:

  1. Husă 360 Magnetică Full + folie sticlă – o soluție completă de protecție, care oferă în același timp telefonului un aspect deosebit;
  2. Husă cu inel și magnet – pentru cei care vor un plus de funcționalitate sau un suport care să mențină telefonul într-o poziție din care pot privi mai ușor ecranul, spre exemplu;
  3. Husă All Inclusive Premium – cei care adoptă un stil mai practic vor aprecia această husă, care dispune de compartimente similare celor dintr-un portofel, și care oferă în același timp protecție telefonului.

Sunt doar câteva dintre modelele disponibile în cadrul magazinului online, însă cei interesați pot să verifice întreagă gamă de produse pe www.etuo.ro.

Accesibilitate si diversitate

Anterior vorbeam despre faptul că unii consideră prețul pentru un smartphone ca fiind destul de piperat. Cu atât mai piperate sunt însă reparațiile în caz de defecțiuni, de fisuri ale display-ului sau carcasei – care pot să ajungă la sume cu care poate fi achiziționat un nou telefon.

O husă, dar mai ales o folie pentru telefon poate scuti posesorul unui smartphone de o astfel de grijă, minimizând riscul de defecțiuni în caz de contact cu suprafețe dure, șocuri, vibrații sau contact cu lichide. Având în vedere cele menționate anterior, toate celelalte rămân la latitudinea consumatorului dacă vă alege sau nu să cumpere o husă pentru un smartphone sau pentru o tabletă, dacă merita sau nu o asemenea investiție. Însă, cu siguranță balanța vă înclina către necesitatea husei.

Puteți verifica ofertele magazinului online de huse și accesorii smartphone wwe.etuo.ro, unde veți găsi o gamă largă și accesibilă de huse și folii pentru smartphone-ul dumneavoastră, sau pentru orice alt gadget.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial