(P) Huawei premiază clienții cu numeroase beneficii atractive în noul magazin online www.huaweistore.ro

Veste bună pentru fanii Huawei! Compania împlinește anul acesta 18 ani de când a intrat pe piața din România și a pregătit mai multe surprize pentru consumatori. Cu ocazia aceasta, Huawei a lansat noul magazin online, Huawei Store, și îi premiază pe cei care cumpără direct din magazinul propriu. 

Printre produsele cu cele mai mari reduceri se numără laptopurile MateBook D14 şi MateBook D15, Mate 40 Pro, MatePad, WATCH GT2 Pro, P40 Lite 5G şi P40 Pro. Dacă le achiziționezi online, pe www.huaweistore.ro, poți primi următoarele reduceri: 1.000 de lei pentru Mate 40 Pro şi P40 Pro, 800 de lei pentru cele două MateBook-uris, 600 de lei pentru P40 Lite 5G, 500 de lei pentru WATCH GT 2 Pro şi 300 de lei pentru MatePad, cu ajutorul cupoanelor speciale de reduceri.

Toate cupoanele de reducere se obțin într-un mod foarte simplu, respectiv prin crearea unui cont pe site, apoi pot fi folosite pentru achiziții în cadrul Huawei Online Store.

Cupoanele de reducere, care valorează în total 6.000 de lei, sunt disponibile pentru următoarele produse: cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, cât şi HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro şi HUAWEI Mate40 Pro ori cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 şi MateBook D15, ediţia 2021.

Premiul cel mare pus la bătaie de companie este un HUAWEI Mate Xs. Acest telefon pliabil stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Toți cei care fac achiziții de cel puțin 100 de lei, până la sfârșitul lunii mai, intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

În plus, clienții www.huaweistore.ro  beneficiază de livrarea gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Noul Huawei Online Store conține toate categoriile de dispozitive proprii: smartphone, PC&tablete, wearables şi audio. Este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați la produsele Huawei, dar și pentru a-i informa constant despre cele mai bune oferte. 

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe pagina menționată și în newsletter-ul dedicat.

Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial