(P) Gresia din piatra ceramica, poate reprezinta soluția perfectă pentru casa dumneavoastră!

(P) Gresia din piatra ceramica, poate reprezinta soluția perfectă pentru casa dumneavoastră!

Dacă vă gândiți la viitor și vă întrebați cum puteți face ca renovările unei locuințe să aibă o durată de viață mai mare, trebuie să luați în considerare pentru pardoseli, gresia, fiind un material durabil și disponibil la prețuri foarte avantajoase. Indiferent dacă doriți să vă faceți casa cât mai atractivă posibil pentru o viitoare vânzare sau doriți să vă renovați locuința pentru un trai mai bun, este important să vă gândiți la modul în care o să reziste materialele utilizate, în anii următori. Plăcile și pavelele de înaltă calitate vă pot ajuta cu adevărat.

De ce este important să folosiți gresie de înaltă calitate în casa dumneavoastră?

• Confort sporit și eficiență energetică – Plăcile din gresie sunt izolante în mod natural atunci când sunt utilizate în casă. În special în lunile de iarnă, acest lucru vă poate face casa confortabilă. Fie că sunteți dornici să vă reduceți amprenta de mediu sau doriți să vă mențineți facturile cât mai scăzute posibil, plăcile de gresie sunt utile pentru a menține căldura în interiorul casei dar și un aspect extrem de plăcut în ceea ce privește design-ul. Plăcile de piatră vor absorbi căldura și o vor reține pentru o perioadă lungă de timp, făcându-l mult mai plăcut sub picioare în comparație cu materiale precum marmura. De asemenea, plăcile de gresie sunt ideale și pe timpul verii atunci când temperatura din interiorul casei este ridicată. Astfel, plăcile de gresie, pot prelua temperatura rece din sol și vor ajuta în a menține o temperatură interioară decentă, chiar dacă afară sunt temperaturi caniculare.

• Durată mare de viață – Gresia de înaltă calitate este durabilă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltuiți inutil sume de pani, pentru a o înlocui la fiecare câțiva ani, doar în cazul în care v-ați plictisit de design. Chiar dacă îl utilizați în zone cu trafic intens al casei, gresia, nu se va uza prea repede. Această calitate face ca gresia să fie atât de utilă chiar și pentru exterior, pentru o mica alee, terasă sau zona/scările de intrare în casă, la exterior gresia fiind utilizată adesea în pavele pentru terase și cărări. Plăcile de gresie sunt foarte ușor de curățat și întreținut, deci chiar dacă aveți o gospodărie dezordonată sau pavele de gresie sunt acoperite de noroi din cauza copiilor sau a câinelui, este încă o opțiune care durează și veți scăpa de murdărie în cel mai scurt timp.

• Sustenabilitate – A fi verde a devenit mai mult un subiect fierbinte în ultimii ani. Faptul că gresia este eficientă din punct de vedere energetic și durabilă o face deja destul de bună în ceea ce privește ideea de material ecologic. Nu vă trebui să folosiți mai multe resurse naturale pentru a vă înlocui plăcile sau pavelele în curând. Ca materie primă, nu sunt necesare alte resurse, cum ar fi apa sau electricitatea, pentru a produce piatră naturală. Industria pietrei lucrează din greu pentru a reduce la minimum resursele pe care le folosesc și în extracție. În plus, piatra este reciclabilă, așa că atunci când sunteți gata să vă schimbați stilul, gresia pe care o înlocuiți și aruncați, poate ajunge într-un centru de reciclare și astfel se poate reutiliza.

O soluție excelentă în materie de placi de gresie, este reprezentata de magazinul online Gudart.ro. La doar o apăsare de buton distanță, puteți accesa acest magazin online unde puteți găsi o gamă extrem de variată de tipuri de placi de gresie, inclusiv piatra ceramica care cu siguranță poate face adevărate minuni în ceea ce privește amenajarea unei locuințe ideale din punctul de vedere al design-ului.

Pardoselile alcătuite din placi ceramice, adică acele podele placate c gresie, reprezintă fără doar și poate una dintre cele mai des întâlnite soluții pe care oamenii le aleg pentru finisajele podelelor, tocmai pentru avantajele pe care le oferă. Pe scurt, gresia pentru podele este ușor accesibilă și la îndemână, se montează extrem de ușor și nu sunt necesare cunostitie vaste în domeniul construcțiilor, este foarte ușor de curățat iar soluțiile de curățare nu atacă suprafața, gresie care este impermeabilă ceea ce înseamnă că este rezistentă la umezeală și se poate achiziționa sub o gamă foarte variată de modele, forme sau culori. De asemenea, plăcile de gresie sunt disponbile atât în nuanțe mate, cât și lucioase, sunt fabricate în desing-uri moderne, rustice sau clasice și așa mai departe.

În principal, plăcile de gresie reprezintă cea mai bună soluție pentru amenajarea podelelor din spații care sunt predispuse la acumularea murdăriei ori în acele zone în care traficul este intens. În interiorul unei locuințe putem găsi pardoseli din gresie în special în baie sau în bucătărie ori chiar pe holuri, iar la exterior, putem găsi gresie pe terase sau alei.

Pe lângă toate acestea, costurile de achizite pentru plăcile de gresie, reprezintă cel mă important avantaj.

Echipa Gudart.ro unde puteți găsi și achiziționa gresie de cea mai bună calitate, vă poate asigura exact produsele de care aveți nevoie, nu numai în materie de placi de gresie, ci și în materie de placi ceramice pentru pereți cum este faianță, ori soluții pentru pardoseli din parchet. În plus, puteți găsi și achiziționa la cel mai avantajos raport calitate/preț, chiar și tapet pentru pereți.

Acestea fiind spuse, sunteți invitați să accesați magazinul online Gudart.ro dacă vă doriți să începeți un proces de renovare a locuinței și vă doriți să utilizați pentru aceste operațiuni, materiale de calitate, durabile, rezistente și cu un design foarte reușit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial