(P) Ghid de cumpărare: Ghiozdănele și gentuțe copii

Mamele și tații au un singur obiect în comun: ghiozdanul. Considerat prietenul și ajutorul de nădejde al părinților, acesta cuprinde în el toate cele necesare pentru a le ușura existența: sticla cu apă, jucării, creioane de colorat, șervețele, plasturi și lista poate continua. Iar cum copilașii se uită la părinții lor și vor să fie întocmai ca aceștia, cu siguranță cel mic își va dori și el un ghiozdan al lui, pe care îl va plimba cu mândrie oriunde. Iată astfel un mic ghid pentru a cumpăra cu succes cele mai potrivite ghiozdănele și gentuțe pentru copii.

Tipuri de ghiozdănele și gentuțe pentru copii

Poate îți par multe tipuri de ghiozdane, însă în esență, acestea se impart în trei categorii principale:

  • Ghiozdanul în forma lui clasică este fără îndoială unul dintre cele mai comode. Foarte bine compartimentat, are loc în el de cărți, șervețele sau punguța cu sandwichuri. Acesta are compartimente exterioare pentru apă sau șervețele pentru ca cel mic să aibă acces rapid la ele. În plus, bretelele late și moi nu jenează deloc umerii copilului, iar majoritatea ghiozdanelor au și un sistem de închidere pentru ca acesta să nu alunece. 
  • Săculețul se folosește adesea pentru echipamentele sportive. De mici dimensiuni, din cauza bretelelor de sfoară nu poate duce greutăți mari fără să jeneze copilul. Cu toate acestea, este foarte util când în el trebuie să stea echipamentul de fotbal sau de balet. 
  • Trolerul este privit de către cei mici cu mare amuzament. Mânerul, rotițele dar și faptul că este destul de încăpător îl fac extrem de atractiv. 

Fără îndoială, fetițele sunt extrem de atrase de gentuțe. De aceea, această categorie este adesea adresate lor. Spre exemplu, în categoria de gentuțe pentru fetite de la MiniKids vei găsi gentuțe în formă de căpșunică, de bomboane sau în forma mult iubitei Minnie. 

Avantajele unui ghiozdan pentru copii

Ghiozdanul pentru copii oferă acestuia senzația de independență, îl învață să fie organizat și îi permite acces rapid către toate obiectele de care are nevoie. Indiferent că este vorba de cărți, caiete, de cretă, mașinuțe sau păpuși, acela este locul în care își poate pune obiectele personale dragi și pe care apoi le poate lua cu el la școală, la grădiniță, în parc sau în excursie.

Cum alegi ghiozdanul potrivit?

Poate părea o misiune grea, însă la baza alegerii ghiozdanului potrivit stau câteva aspecte esențiale: vârsta copilului, tipul de ghiozdan și preferințele personale ale celui mic. 

  • Tipul ghizodanului îl alegi în funcție de ce ai nevoie. Dacă vrei ca cel mic să își ia obiectele pentru grădiniță sau pentru școală, alege ghiozdanul clasic. Pentru obiectele sportive este perfect săculețul, iar pentru un weekend petrecut la bunici trolerul este minunat. 
  • Dimensiunea trebuie aleasă în funcție de vârstă, înălțimea și greutatea copilului, pentru a nu îi afecta spatele și umerii.
  • Pe lângă utilitate, alege-i modelul lui preferat. Este imposibil să dai greș, având în vedere că există atâtea modele. Ghiozdane cu animăluțe, precum ghiozdănelul Koala, ghiozdane cu mașini, cu eroii preferați sau cu prințese și unicorni cu siguranță vei găsi unul pe gustul lui.

Oferă-i copilului tău ghiozdanul preferat, cu modelul pe care și-l doreste! În el își va plimba cele mai de preț obiecte ale lui, mașinuțe, jucării sau cărticele. Cu siguranță ghiozdanul va ajunge să fie unul dintre cele mai prețuite obiecte ale micuțului tău. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial