(P) Ghid de cumpărare: Figurine Online pentru Copii

Fie că este vorba de imaginarea unor scenarii de joc inspirate de cele două războaie mondiale, de amerindieni VS colonizatori și scenarii western de urmărire, de figurine inspirate de supereroi din benzile desenate sau de figurine reprezentând eroi și zei din mitologia greacă, jocul cu figurinele va contribui, în primul rand, la creșterea încrederii în sine a copilului dumneavoastră. Jocul cu figurine dezvoltă capacitatea copiilor de a face asocieri între elemente concrete și planul simbolic sau imaginar. Prin asumarea luptei lui Batman împotriva nedreptății, prin scufundarea în imaginarul mitologic sau prin explorarea poveștilor dramelor istorice, copiii învață și se dezvoltă emoțional. Prin implicarea în scenariile complexe asociate cu aceste figurine, ei vor putea juca roluri diferite, vor învăța să își directioneze emoțiile, impulsurile și reacțiile, să facă diferența între bine și rău, precum și să exploreze posibilitatea de a rezolva creativ obstacolele din scenariul de joc. Dacă dezvoltarea personalității și a individualității sunt premisa pentru o abordare a problemelor în mod creativ, atunci jocul trebuie să fie modul ideal prin care ajungem la acest lucru. De aceea vă prezentăm pe scurt câteva din colecțiile de figurine online disponibile la librăria Antic ExLibris

  1. Librăria Antic ExLibris vă oferă mai multe serii de figurine, două din cele mai importante fiind creațiile Jada Toys și creațiile Eaglemoss Collections. Seria de figurine Jada Toys este foarte colorată și include personaje ca Superman, Cyborg, Tactical Suit Batman, Desert Batman etc. Poveștile care stau la baza acestor figurine sunt incitante și adorate de cei mici. Batman este supereroul protector al Gotham City, un bărbat cu un costum de liliac care se luptă cu răul și stârnește teroare în rândul criminalilor de peste tot. Batman este identitatea lui secretă, Bruce Wayne fiind adevăratul lui nume și este un milionar reputat. Deși nu are puteri supraumane, e unul din cei mai deștepți oameni din lume și unul din cei mai buni ingineri. Cu ingenuitatea lui tehnică, el este un rival extrem de periculos. El este de asemenea unul din membrii fondatori ai Justice League.  
  2. Seria Eaglemoss Collections este destinată copiilor mai mari și include creații imaginativ stilizate ale unor personaje ca Wonder Girl,  CatWoman, Irwin Schwab, Plastic Man, John Corben etc. Această colecție incredibil de spectaculoasă de figurine online poate stimula imaginația pentru noi jocuri și poate constitui în sine o impresionantă armată de personaje de colecție.
  3. Seria de figurine Mythos, cu personaje inspirate din mitologia greacă. Această galerie de simboluri ale curajului și puterilor primare care guvernează lumea va fi irezistibilă pentru tinerii deja familiarizați cu poveștile despre zeii și eroii mitologici. Mythos este o serie de figurine extrem de captivantă și incitantă, care nu este recomandată copiilor sub 14 ani. Mitologia greacă cuprinde o gamă întreagă de mituri în care accentul pe supranatural și pe capacitățile supraumane oferă experiențe imaginative intense. În cadrul acestei colecții veți putea identifica pe Poseidon cu tridentul lui într-un car condus de cai de mare; pe Zeus în tronul său aurit, în poziție de luptă; pe strașnicul luptător Ahile; pe Hercules cu scutul lui, pe Artemis cea neînfricată, Minotaurul  etc. 
  4. Seriile de figurine de luptători includ o colecție cu războinici indieni, armata lui Napoleon în frunte cu câteva reproduceri ale generalului și o întreagă infanterie din Cele Două Războaie Mondiale. În prima colecție, cei mici vor putea regăsi figuri de șef de trib cum ar fi Chief Joseph,  precum și diferiți luptători: The Sitting Bull, Morning Star, Geronimo etc. Aceste figurine pot constitui o armată impresionantă și le vor stârni micilor creatori visuri de regizori de filme ca în Vestul Sălbatic. Figurinele din războiul Napoleonian îi vor introduce într-o luptă strategică pentru cucerirea Europei, iar seria de cavaleri pe cal și seria de figurine de soldăței îi vor conduce într-un marș imperial de neuitat. Figurinele inspirate de Cele Două Războaie Modiale vor fi irezistibile pentru copiii care încep să exploreze istoria. Reprezentând armata și marina, aceste figurine îi vor ajuta să participe la recrearea istoriei și a marilor victorii împotriva celor care au dorit distrugerea civilizației. 
  5. Seria de figurine animale este adresată copiilor mici, această colecție de figurine le va stimula capacitatea de a plonja în scenarii safari exotice cu animale cu puteri extraordinare, și, care, bineînțeles, știu să vorbească cu partenerii lor de joacă. Prin această colecție, cei mici vor putea începe să cunoască cum gândesc și cum acționează văcuțele, dinozaurii haioși și animăluțele sălbatice. 

A spune și a trăi poveștile este o parte esențială a activităților prin care copiii încep să se integreze simbolic în lumea „reală'. Jocul este o modalitate creativă și instructivă de a încerca scenarii care duc mai departe povestea. Personajele din jocurile copiilor au un parcurs inițiatic și o personalitate unică, încearcă să își soluționeze singuri problemele sau se hotărăsc să apeleze la ajutorul unei alte figurine pentru a trece de impasul cu care se confruntă. Un suport fizic și concret pentru povești ajută la o dezvoltare psihică armonioasă. Astfel, jocul cu figurine poate cultiva nu doar creativitatea și încrederea în sine a copiiilor, dar și capacitatea lor de a empatiza. 

Toate aceste figurine și resurse creative pentru joc pot fi găsite la librăria Antic ExLibris, precum și multe alte jucări, jocuri și puzzle-uri interactive pentru copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial