(P) Gamă largă de electrocasnice pentru casă și bucătărie au fost aduse de Morphy Richards în România

Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, a anunțat astăzi lansarea pe piața din România. Momentul marchează, totodată, și expansiunea brandului în Europa de Est. Portofoliul de produse Morphy Richards disponibile consumatorilor români va include o varietate de electrocasnice mici pentru casă și bucătărie.

Printre produsele disponibile se numără aparate de gătit, de preparat mâncarea, destinate micului dejun, îngrijirii casei sau hainelor de tipul fierbătoarelor, prăjitoarelor de pâine, roboților de bucătărie, slow cookerelor, mașinilor de pâine, aspiratoarelor verticale sau fiarelor de călcat. 

O selecție impresionantă de produse este disponibilă prin magazinele online ale partenerilor, în timp ce portofoliul extins de electrocasnice poate fi consultat de consumatorii români pe site-ul de prezentare www.morphyrichards.ro. 

Laurențiu Codescu, Head of Eastern Europe Market, GDCA, a declarat: 

Piața din România a apreciat mereu produse de calitate cu design desăvâșit, iar Morphy Richards, un brand britanic de top cu o istorie bogată, exprimă cu succes aceste valori în produsele sale.' 'Feedbackul primit până în acest moment din partea partenerilor și clienților a fost extrem de pozitiv și ne bucurăm să putem aduce pe piață noi opțiuni puternice pentru activitățile zilnice din fiecare casă de la gătit, curățat la călcat.' a continuat acesta.

Cu o istorie de 85 de ani în crearea de produse menite să ușureze viața, prin design inovator și calitatea manufacturii, Morphy Richards este un brand important în portofoliul grupului Glen Dimplex, divizia Consumer Appliances (GDCA), ce include alte mărci prestigioase de electrocasnice precum Roberts Radio sau Stoves. 

Robin van Rozen, CEO GDCA, a declarat:

Ținând cont de poziția puternică a Morphy Richards ca brand britanic și apetitul românilor pentru produse de calitate înaltă, suntem încântați să introducem Morphy Richards în România! Extinderea către Europa de Est este un pas esențial în strategia noastră internațională și ne face plăcere cu atât mai mult să începem această călătorie în România, o piață pe care eu o cunosc foarte bine și care este cheie pentru planurile noastre regionale.'  

Recunoscut pentru investiția constantă în inovație și design impresionant, peste 90% dintre casele britanice folosesc produsele Morphy Richards pentru activitățile casnice de zi cu zi. Printre produsele cheie pentru consumatorii români, brandul pune la dispoziție produse elegante, dedicate micului dejun, fie singulare sau seturi. Fierbătoare, prăjitoare de pâine și cafetiere, precum cele din colecțiile EVOKE sau ROSE GOLD, sunt câteva dintre acestea.

Colecția ROSE GOLD

Gama de produse dedicată bucătăriei continuă cu aparate impresionante pentru gătit și preparat mâncarea. În ceea ce privește roboții de bucătărie, Morphy Richards propune două produse extrem de practice și inovatoare – MIXSTAR, ideal pentru mixare și frământare, și PREPSTAR, maestrul pregătirii meselor, ocupându-se de toate sarcinile zilnice de tăiere, tocare, gratinare, amestecare sau batere a ingredientelor în doar câteva minute.

MIXSTAR

PREPSTAR

Masa sănătoasă, perfect sincronizată, este oferită de INTELLISTEAM, care ajută consumatorul la crearea unui fel de mâncare echilibrat în aportul de proteine, carbohidrați și legume, asigurându-se că toate ingredientele sunt gătite perfect. Gama de aparate de gătit conține și o varietate de slow cookere, care vin în diferite formate, cu funcții de rumenire și gătire în același vas, care este și potrivit pentru mașina de spălat vase.

INTELLISTEAM SLOW COOKER SEAR

STEW ROSE GOLD

În privința mașinilor de pâine, Morphy Richards prezintă două aparate cu meniuri extinse, acoperind program rapid de coacere la tipuri tradiționale, fără gluten, pregătire aluat sau aluaturi dulci.

HOMEBAKE BREADMAKER

PREMIUM PLUS BREADMAKER

Activitățile de îngrijire a casei sunt mai ușoare cu aspiratoarele și fiarele de călcat Morphy Richards. Cu o tradiție semnificativă, Morphy Richards a fost primul brand care a introdus fierul electric pentru uz casnic în 1936 în Marea Britanie, fiind și acum numărul 1 de brand de fier de călcăt fără fir în rândul britanicilor. Oferta locală include produse de top precum fierul de călcat TURBOSTEAM PRO cu INTELLITEMP irons, stația de călcat precum JET STEAM sau aparatul de călcat vertical EXPRESS STEAM, ideal pentru călătorii.

JET STEAM GENERATOR

12-IN-1 STEAM CLEANER 

Pe parte de îngrijire a podelelor, compania britanică oferă consumatorilor români produse inovatoare precum aparatul de curățat cu aburi 12-IN-1 STEAM CLEANER, cu uz multiplu în casă, fie în poziție verticală sau în format detașabil pentru mână, distruge 99,9% dintre bacterii și menține suprafețele curate, sau aspiratoarele. Produsele SUPERVAC DELUXE 3 ÎN 1 and SUPERVAC SLEEK PRO 2-ÎN-1 sunt ideale pentru curățenia zilnică de acasă, de la spații strâmte, până la scări sau interioare de mașină.

Despre Morphy Richards

Morphy Richards este un pionier în electrocasnice mici în Europa, din perspectivă de design și tehnologie. În acest moment, brandul este prezent în peste 90% din casele britanice, fiind numărul 1 în fiare de călcat fără fir și în topul vânzărilor din Europa de Vest pentru categoria de slow cookere. Morphy Richards face parte din portofoliul de branduri a diviziei Glen Dimplex Consumer Appliances, parte a grupului Glen Dimplex, ce include și brandurile Roberts Radio, Stoves, Belling, Lec și Britannia Living. Grupul Glen Dimplex este cel mai mare producător de aparate de încălzire electrică și în topul global al produselor destinate uzului casnic, precum și sistemelor de răcire, ventilație și soluțiilor de energie regenerabilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial