(P) Florăria Amazon – Florăria cu Blazon

Florăria Amazon a luat naștere în anul 2002, fondată de către designerul floral Nicu Marin, a vrut ofere o alternativă florariilor clasice, unde varietatea de flori era una destul de limitată în acele vremuri. Plecând de la principiul un buchet de flori trebuie spună o povestea, acesta a reușit redefinească modul în care florile pot face pereche în același buchet cu diverse plante non florale, dând naștere unor pasteluri incredibile.

Florăria Amazon a luat naștere în anul 2002, fondată de către designerul floral Nicu Marin, a vrut să ofere o alternativă florariilor clasice, unde varietatea de flori era una destul de limitată în acele vremuri. Plecând de la principiul că un buchet de flori trebuie să spună o povestea, acesta a reușit să redefinească modul în care florile pot face pereche în același buchet cu diverse plante non florale, dând naștere unor pasteluri incredibile.

Florăria Amazon este una din primele florării care a înțeles că pentru a ajunge direct la inima clienților trebuie să îi oferi produse de calitate și servicii ireproșabile. În istoria de 20 de ani floraria online Amazon a oferit rând pe rând clienților săi avantaje precum livrarea gratuită în București și Ilfov, posibilitatea de a livra comenzile în aceași zi în interval de 2-4 inclusiv în weekend.

În prezent Floraria Amazon oferă posibilitatea de a livra peste 2000 de produse la nivel națională, în peste 80 de localități fără taxe suplimentare de transport. Posibilitea de a beneficia de serviciul de livrare buchete de flori internațional în țări precum Franța, Germania, Anglia și multe alte țări.

Datorită rețelei proprii la nivel național florăria Amazon reușește să oferte o gama impresioanta de buchete de flori și arantajamente florale, flori care au o prospețime garanta de minim 5 zile.

Ai posibilitatea de a plasa o comandă online în mai puțîn de 2 minute sau dacă ești nehotărât sau dorești sfatul unui florist profesionist, poți încerca să plasezi comandă telefonic și vei primi sfaturi în privința buchetului potrivit în funcție de ocazia pentru care dorești să fie oferit.

Cu o oferta generoasă de buchete de flori deosebite și aranjamente florale, din care nu lipsesc buchete de trandafiri, buchete de lalele și frezii, flori exotice sau plante în ghiveci, floraria Amazon, oferă clienților săi indiferent de ocazie sau eveniment, zi de naștere sau căsătorie, o selecție inedită de produse ce pot satisface și cele mai exigențe gusturi.

Floristii Amazon sunt în permanentă preocupați să oferă o experiență unică clienților săi, oferindu-le buchete de flori generoase și o palete de culori și plante ce depășesc cu mult sortimentele de flori din florariile fizice. Din oferta de flori nu lipsesc buchețele prestige care sunt destinate unor ocazii speciale, ocazii unde poți impresiona domna din viață ta într-un mod plăcut.

La fiecare comandă ai posibilitatea de a adaugă un cadou pe lângă buchetul de flori ales, poți alege să trimiți persoanei dragi o sticlă de șampanie sau una de vin sau o cutie de bomboane care poate îndulci o seară romantică în doi.

Indiferent că alegi să plasezi comandă online sau telefonic, la florăria Amazon ai garanția că primești întotdeauna mai mult decât te-ai aștepta, fiecare buchet este creat cu aceași dorită arzătoare și aceași pasiune de către floristi premiați la nivel național, un buchet a cărei prospețime este garantată cel puțîn 5 zile.

Alege să oferi un zâmbet doamnei din viață ta, oferă-i un minunat buchete de flori, un cadou inedit și spectaculos care cu siguranță îi va aduce o rază de soare pe chip.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial