(P) Fii în pas cu tehnologia! Folosește aparate de curățat cu abur!

(P) Fii în pas cu tehnologia! Folosește aparate de curățat cu abur!

Pentru a folosi un astfel de dispozitiv, nu ai nevoie decât de o anumită cantitate de apă și de o sursă de curent electric. Apa se toarnă într-un rezervor, unde va fi încălzită până la temperatura necesară pentru a obține aburul care, mai departe, va putea fi folosit în procesul de curățenie. 

Aceste aparate vin la pachet cu diferite accesorii, care pot fi folosite pentru curățarea mai multor suprafețe, de la podele, covoare sau saltele până la canapele și plite. Pe lângă faptul că vei obține suprafețe de-a dreptul imaculate, vei putea fi sigur că acestea sunt sterilizate.

Pentru a înțelege mai bine avantajele pe care le au aceste aparate de curatat cu abur, iată câteva informații care ar putea să te ajute:

Nu sunt toxice și previn alergiile

Aburul distruge 99,99% dintre bacterii și alergeni. Mai mult, acesta elimină nevoia folosirii produselor de curățenie în a căror componență intră substanțe chimice toxice, care pot avea un efect negativ asupra sănătății tale. 

Aparatele de curățat cu abur necesită doar folosirea unei cantități de apă, care este încălzită în interiorul rezervorului. Astfel, casă ta rămâne curată, fără urme de reziduuri chimice și substanțe poluante.

Persoanele cu alergii sau cu astm bronșic au parte de foarte multe beneficii în urma folosirii unor aparate de curățat cu abur. Aburul elimină murdăria și grăsimea de pe orice suprafață din locuința ta, fără să cauzeze alergii sau probleme respiratorii. 

Pe deasupra, prin efectul său de distrugere a acarienilor, aburul previne apariția unor simptome nedorite, cauzate de aceste microorganisme.

Totodată, aburul nu pune în pericol nici sănătatea copiilor sau a animalelor. Anumite soluții chimice conțin agenți corozivi care rămân pe suprafețele curățate. Dacă cel mic sau animalul tău de companie intră în contact cu suprafețele respective, reziduurile rămase pot cauza probleme grave, precum arsuri la nivelul ochilor, probleme ale plămânilor, iritații ale pielii și multe altele. 

Elimină mucegaiul

Umiditatea crescută din încăperi poate duce la apariția mucegaiului, care este toxic pentru sănătatea ta și a familiei tale. Odată ce acesta a început să crească, în special în baie, mucegaiul produce anumite toxine periculoase. 

Se pare că, de fapt, clorul nu distruge mucegaiul și că, în schimb, aburul la temperaturi ridicate are capacitatea de a-l elimina de pe suprafețe și din zonele greu accesibile în mod normal. 

Te ajută să economisești

Pe lângă beneficiile pe care le au asupra sănătății, aparatele de curățat cu abur te pot ajuta și în economisirea banilor, pe termen lung. Singurele cheltuieli pe care le presupune acest aparat, în urma achiziționării sale, sunt legate doar de apă și de curentul folosit pentru încălzirea acesteia. 

Prin comparație cu toate costurile pe care ar trebui să le suporți pentru achiziționarea detergenților și a diferitelor produse de curățenie, vei ajunge la concluzia că, de fapt, aceste aparate de curățat cu abur sunt o soluție mai economică și mult mai avantajoasă. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial