Femei de succes în gambling-ul online

Zilele în care jocurile de noroc erau privite ca un sport destinat exclusiv barbatilor' au apus de mult – băieți, faceți loc – doamnele s-au așezat la masă, iar noi dedicăm acest articol femeilor care și-au făcut un nume în gambling-ul online. Veți fi surpinsi să constatați că aceste jucătoare redutabile pot întoarce priviri la orice masă, indiferent de cazinou; dacă doriți o provocare, trebuie să știți că jucători de top se vor asocia mereu cu operatori de top, iar despre cei din urmă găsiți mai multe detalii pe cazinouri.info/winbet/

Contrar tutor așteptărilor, nu a fost un bărbat cel care a pus blackjack-ul profesionist pe hartă, ci o femeie! Eleanore Dumont a fost nominalizată în Blackjack Hall of Fame' în 2006, fiind primul jucător profesionist de blackjack! Născută în Franța, Eleanore s-a stabilit în California și a deschis un casino de blackjack intitulat 21'. Un cazinou condus cu o mână de fier, o atmosferă destinsă și o etichetă atent impusă au fost rețeta succesului, iar Eleanore nu tolera înjurături la masă și își păstra șarmul chiar și atunci când pierdea.

Cathy Hulbert a fost o artistă a jocului de poker, originară din New York. Poreclită Pisica', a dovedit abilități extraordinare pentru acest joc, fapt care i-a permis să-și susțină financiar educația. S-a dedicat complet acestui sport după împlinirea vârstei de 24 de ani și a luat hotărârea de a se muta în Las Vegas. Cu toate astea, a luat contact cu blackjack-ul într-un mod unic: a observat un jucător ce avea un stil aparte și părea că pierde doar atunci când pariază puține jetoane și câștiga numai pe mize mari..curioasă din fire, Cathy l-a abordat pe domnul respectiv. Asta fost inițierea ei în lumea strategiei numită număratul cărților, iar cei doi au făcut echipă și au pornit într-un turneu' prin toate marile cazinouri.

Cea care a reușit performanța de a câștiga în 2006 un prestigios campionat de 3 Card Poker și apoi, un an mai târziu, în 2007, a câștigat titlul pentru World Series of Blackjack, învingând peste 40 de jucători, a fost nimeni alta decât Alice Walker. A zburat în calificări, în fază preliminară nu a întâmpinat nici o problemă, iar în semi-finală și finală a făcut istorie, încasând și un bine-meritat câștig de $ 500.000!

Originară din UK, Liv Boeree și-a lansat carieră în poker prin apariția în cadrul unui show televizat, în 2005. A avut parte de antrenori de top și este singură jucătoare ce și-a însușit atât o brățară WSOP și un titlu în campionatul EPT. A fost numită Femeia Anului 3 ani la rând, din 2014 și până în 2016 inclusiv, bazat strict pe punctajul dobândit în cadrul jocurilor de poker. O altă legendă a pokerului este Anette Obrestad, din Norvegia. La vârsta de 15 ani, când majoritatea fetelor de vârsta ei au preocupări total diferite, Anette știa ce vroia să facă – să devină o jucătoare profesionistă de poker. A câștigat peste $ 1.000.000 în 2005 și 2006 și a fost numită cea mai bună jucătoare din lume la PocketFives. Cel mai frumos lucru este că la împlinirea a 19 ani, a câștigat evenimentul principal WSOP și un million de lire. Cu siguranță am avea cu toții de învățat de la aceste femei de fier ale gambling-ului și ne dorim să servească drept sursă de inspirație pentru orice tânără aspirantă în domeniul jocurilor de noroc online!

Articol realizat in regim de publicitate cu iGamming.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial