(P) Dozator pentru dezinfectant profesional. Acum îl poți comanda la un preț bun!

Distribuitoarele pentru dezinfectanți sunt o prezență tot mai obișnuită lunile acestea, de când a început pandemia de Covid-19. Dăm de ele la intrarea în spitale, în centre comerciale, în farmacii etc. În plus, sunt obligatorii în fabricile și laboratoare de prelucrare a alimentelor, acolo unde igiena strictă a mâinilor este obligatorie.

Dacă ești antreprenor, probabil că ești și tu în căutare de astfel de dozatoare profesionale pentru unitatea ta.

Dozatoare pentru soluții dezinfectante pe care merită să ți le procuri!

SAFE HANDS este o linie de echipamente care a fost creată în scopul asigurării igienei mâinilor în toate acele locuri unde problema principală este cum să se asigure reducerea spre zero a riscului de infectare cu coronavirus, atât a personalului, cât și a publicului.

Dispozitivele Safe Hands sunt proiectate cu mare atenție la detalii, așa încât să fie limitată la minim utilizarea mâinilor pentru acționarea manetei ce lasă să se scurgă lichidul dezinfectant. Astfel, ca soluție constructivă, s-a ales de către fabricant ca la dispozitivele cu o capacitate de 2 sau 5 litri, cu fixare pe perete, pârghia să se acționeze cu ajutorul cotului.

Trebuie menționat că există și dispozitive pentru dezinfectat de dimensiuni mai mari, cu poziționare pe sol, unde acționarea se poate face inclusiv cu piciorul, apăsând pe o pedală specială.

Linia Safe Hands include dispozitive adaptate dimensiunilor incintei unde se amplasează, dar și frecvenței de utilizare. Fiecare magazin, supermarket, birou, cabinet medical, farmacie, benzinărie sau unitate gastronomică, unitate de învățământ va găsi un distribuitor de dezinfectant potrivit nevoilor sale specifice.

Vrei un dozator pentru dezinfectant bun de 2 litri? Comandă-l de la TC Romania Crown Cool!

Safe Hands Mini este un dozator de perete pentru gel dezinfectant special conceput pentru a asigura igiena mâinilor în toate spațiile închise accesibile unui număr mai mare de persoane.

Scopul principal al acestui dozator pentru dezinfectant modern este acela de a limita contaminarea diverselor suprafețe cu microorganisme periculoase, inclusiv cu noul coronavirus (Sars-Cov-2), prin intermediul mâinilor purtătoare de astfel de germeni infecțioși.

De remarcat la acest dispozitiv este și faptul că dozatorul în cauză permite distribuirea lichidului de igienizare rapidă a mâinilor printr-o simplă apăsare a manetei, cu ajutorul cotului.

Pentru un plus de durabilitate, dar și pentru a fi plăcut din punct de vedere al design-ului, dozatorul pentru dezinfectant Safe Hands Mini este realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. El a fost astfel proiectat. încât prin forma geometrică pe care o are să prezinte o fiabilitate cât mai mare, indiferent de incinta unde este amplasat și utilizat.

Beneficii cheie ale acestui dozator pentru dezinfectant – Safe Hands Mini:

– aspect modern;
– versatilitate;
– soliditate deosebită în exploatare;
– capabil de a fi folosit în incinte care deservesc un număr mai mare de oameni (personal, clienți etc.);
– dispozitiv universal, anume proiectat pentru a putea să fie utilizat cu orice tip de dezinfectant lichid disponibil la ora actuală pe piață;
– foarte ușor de umplut cu soluție dezinfectantă (vrac);
– nu necesită cumpărarea preparatelor în sticle;
– datorită capacității mari trebuie completat mai rar;
– simplu de întreținut, datorită modului de construcție și materialului din care este confecționat.

Dozatorul Safe Hands poate fi achiziționat la preț bun în varianta mini de 2 litri, dar și în aceea mai mare de 5 litri, de la una dintre cele mai bune companii furnizoare de echipamente pentru unitățile HoReCa, conform getlokal.ro – TC Romania Crown Cool.

Safe Hands Mini, dozatorul pentru dezinfectant de 2 litri, util pentru unități din sectoare diverse de activitate

Distribuitorul de lichid cu acționare cu cotul și montaj pe perete din oțel inoxidabil Safe Hands Mini de 2 litri este ideal pentru orice clădire comercială, gastronomică, de servicii sau de birouri. Nici unitățile medicale nu fac excepție, procurarea și montarea lui, în condițiile în care pandemia de Covid-19 nu s-a terminat încă, fiind o necesitate obiectivă, mai ales că nici prețul de comercializare nu este unul foarte mare.

Dacă ai și tu nevoie de astfel de aparate pentru dezinfectanți, pe care să le montezi în unitatea pe care o deții, ia legătura cu specialiștii de la TC Romania Crown Cool, de la care vei afla prompt ce anume este bine să comanzi din catalogul lor de produse de acest gen.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial