(P) Dotări esențiale într-o locuință modernă – fiecare casă trebuie să le aibă!

Tocmai ți-ai achiziționat o locuință și îți dorești să aibă cele mai moderne dotări? Vrei ca a ta casă să îți ofere nu doar confort, ci și protecție? Crezi că locuința este cu adevărat modernă dacă are protecții dispozitive electrice peste tot? Asigură-te că locul în care îți petreci timpul este exact așa cum îți dorești verificând lista acelor dotări care sunt considerate a fi esențiale pentru orice locuință modernă.

Casa inteligentă, locuința visurilor omului modern!

Indiferent dacă locuiești la bloc ori la casă, mai mult că sigur că îți dorești o locuință care să combine confortul cu un nivel cât mai ridicat de eficiență. Majoritatea proprietarilor își concentrează atenția asupra bucătăriei, acolo unde elementele moderne pot fi mai ușor integrate. Cu toate acestea și în celelalte camere pot fi montate astfel de dotări inteligente. De exemplu, încălzirea locuinței de poate face prin intermediul unor panouri radiante.

În baie poți monta un încălzitor din sticlă, cu afișaj digital. Îți poți accesoriza băile cu sisteme audio mascate, care vor contribui la sporirea confortului în timpul băii și la atingerea nivelului maxim de relaxare. De altfel, toaleta inteligentă începe să se regăsească în multe dintre locuințele din gama de lux, ca un simbol al emancipării omului modern. Personalizarea funcțiilor oferite de către dispozitivele inteligente este ceea ce își dorește să primească omul secolulul XXI.

Instalațiile de apă din locuința modernă beneficiază de sisteme avansate de filtrare și de robineți care oferă apă caldă în câteva secunde. În plus, montarea pe instalație a unor structuri de monitorizare în timp real a stării sistemului de țevi ajută la prevenirea apariției unor probleme sau la eficientizarea timpului de intervenție pentru reparații. Mai mult decât atât, atunci când o locuință dispune de astfel de avantaje inteligente, totul poate fi controlat mai bine de la distanță.

O locuință modernă dispune de aparatură de monitorizare și supraveghere video pentru perimetrul exterior. Astfel de sisteme ajută la prevenirea infracțiunilor, dar și la menținerea la distanță a animalelor, în funcție de locație. În bucătărie, aparatura modernă este prezentă din plin: de la combine frigorifice inteligente și până la mașini de spălat vase, care spală după preferința utilizatorului.

Alături de astfel de aparate nu trebuie să lipsească plita și cuptorul electric, cafetiera și robotul de bucătărie – toate din gama articolelor inteligente și care interacționează pentru a-i oferi beneficiarului cele mai bune condiții de pregătire a hranei zilnice. Desigur, dacă acestea interacționează între ele, cu atât mai bine pentru acesta, fiindcă ii va ușura la maxim viața!

Eficiență energetică maximă – ceea ce se dorește de la orice locuință contemporană!

Toți proprietarii de case își doresc ca aceste aparate inteligente să aibă și un consum cât mai mic. De altfel, eficiența energetică este unul dintre criteriile de selecție a aparaturii electrocasnice. Atunci când optezi pentru un uscător de rufe electric, în mod sigur vrei că valoarea consumului să fie una cât mai scăzută.

Avantajul este că majoritatea acestor gadget-uri și aparate moderne se încadrează în minim clasa de eficiență energetică  A (până la A+++). Nici nu se putea altfel, pentru că o locuință modernă trebuie să bifeze și la capitolul economisire pe termen lung. Așa că, dacă îți dorești o casă contemporană, nici că se poate fără să ai câteva dintre aceste dotări moderne!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial