(P) Dorești un acoperiș durabil, cu aspect deosebit? Optează pentru unul din țiglă metalică Umbrella®

(P) Dorești un acoperiș durabil, cu aspect deosebit? Optează pentru unul din țiglă metalică Umbrella®

Când în planul de viitor este inclusă construcția unei case, lucrurile se complică. Toate elementele acesteia, de la A la Z, trebuie să fie alese cu cea mai mare grijă, astfel încât să ofere un rezultat final funcțional și plăcut din punct de vedere estetic.

Ce înseamnă o casă perfectă? Casa perfectă trebuie să reflecte total personalitatea celui ce o va locui. Acest lucru nu include doar interiorul, unde mobilierul, corpurile de iluminat și decorațiunile vor fi alese cu cea mai mare grijă, ci și exteriorul.

Alegerea acoperișului – o etapă care nu trebuie lăsată pentru final

Stabilirea structurii acoperișului și a tipului de învelitoare nu trebuie amânată. Pentru a se obține rezultatele scontate este nevoie să se înceapă căutarea încă din stadiul de proiectare a clădirii.

Cum structura este mai ușor de stabilit, fiind influențată de cea a casei, cea mai dificilă luptă se dă pentru alegerea tipului de material dorit ca învelitoare. Acesta trebuie:

  • să fie rezistent la intemperii;
  • să poată fi ușor întreținut;
  • să se bucure de o durată mare de viață;
  • să poată fi ușor de montat;
  • să aibă un aspect plăcut.

Pe piață există numeroase tipuri de învelitoare pentru acoperiș, de la cele naturale, din stuf sau trestie, la cele din țiglă ceramică, șindrilă bituminoasă, policarbonat sau țiglă metalică. Fiecare dintre acestea are propriile avantaje și dezavantaje, unele referitoare la preț, altele la aspect sau durabilitate.

Țigla metalică – durabilitate, rezistență și design deosebit

Tot mai multe persoane optează pentru acoperisuri din tigla metalica deoarece sunt rezistente la orice condiții meteorologice, fie că este vorba de temperaturi foarte ridicate sau de îngheț.

Țigla metalică, pe lângă faptul că își păstrează caracteristicile intacte în urma contactului cu vremea capricioasă, are o durată de viață mare, de aproximativ 50 de ani.

De altfel, este ușor de întreținut, asigură o exploatare optimă de-a lungul anilor și se găsește într-o gamă variată de culori, fiind, de asemenea, ideală și pentru casele moderne. Montajul țiglei metalice se realizează simplu și rapid datorită greutății reduse a plăcilor și a sistemelor de îmbinare, contribuind astfel și la reducerea costurilor legate de manoperă.

Prețurile țiglei metalice variază în funcție de model, de cantitatea de material și de accesoriile necesare unui sistem de acoperiș complet (sisteme pluviale, elemente de tinichigerie), fiind cu mult mai mici față de cele ale altor tipuri de învelitori (de exemplu țigla ceramică).

RoofArt – produse de înaltă calitate, la prețuri corecte

RoofArt oferă clienților încă din anul 2001 soluții durabile pentru acoperișuri. Compania pune la dispoziție atât țiglă metalică de calitate nordică, cât și sisteme pluviale, elemente de tinichigerie și alte accesorii necesare pentru acoperișuri.

Materia primă utilizată în producția sistemelor de învelitori este furnizată în principal de marele concern scandinav SSAB, renumit pentru standardele sale înalte privind calitatea, iar liniile de producție și utilajele profesionale sunt de origine finlandeză (mărcile Samesor și Macring).

Țiglă metalică Umbrella® – rezistență superioară și aspect deosebit

Unul dintre produsele vedetă RoofArt este țigla metalică Umbrella®. Aceasta se găsește în două variante: clasică și dublu modulară.

  • Țigla metalică Umbrella® clasică – panourile se găsesc în dimensiuni diferite, până la lungimi de 4230 mm, echivalentul a 12 module. Are proprietăți anti-alunecare, este ignifugă, are o rezistență mare la zgârieturi și la razele UV și vine însoțită de o garanție anticoroziune de 30 de ani și una pentru menținerea culorii de 15 ani.
  • Țigla metalică Umbrella® dublu-modulară – are o dimensiune standard de 755 mm și iese în evidență, în principal, prin modul de îmbinare a panourilor – sistemul modular se fixează perfect, prinderea șuruburilor pe structura de lemn fiind invizibilă. Se bucură de un aspect plăcut, uniform, iar manevrarea este foarte ușoară (datorită greutății reduse și a materialului care împiedică alunecarea).

RoofArt oferă clienților posibilitatea să aleagă între diferite tipuri de materie primă: acoperire mată sau lucioasă, grosimi ale foilor de tablă între 0,47 și 0,53 mm, strat de zinc de minim 225 gr/mp și maxim 275 gr/mp.

Țiglă metalică Umbrella® are un raport calitate preț excelent, durabilitatea, rezistența și aspectul deosebit dovedind în timp că investiția a fost cea mai potrivită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial