(P) Descoperă secretul frumuseții zeițelor – Wash&Go lansează gama Rose Water

București, 24 iulie 2020, ora 11:15

Sarantis Group România anunță lansarea noii game Wash&Go Rose Water, îmbogățită cu apă de trandafiri, cu 0% silicon sub umbrela conceptului “Lifestyle de Zeiță”. În cele mai vechi timpuri, unul din ingredientele secrete ale zeițelor în ceea ce privește îngrijirea părului a fost reprezentat de apa de trandafiri. Datorită proprietăților sale reparatoare, dar și parfumului inconfundabil, apa de trandafiri este cunoscută atât pentru utilizarea sa în domeniul îngrijirii pielii, cât și a părului.

Formula noii game Wash&Go Rose Water alcătuită din șampon și balsam este îmbogățită cu esența feminină a apei de trandafiri infuzată cu antioxidanți. Aceasta va transforma părul uscat într-un păr mătăsos, moale și hidratat. De asemenea, lipsa siliconului din compoziția sa nu lasă șuvițele părului încărcate, ci le hidratează în profunzime.

Campania de vânzări „Descoperă secretul frumuseții zeițelor' se desfășoară în perioada 01.07-31.08, iar consumatoarele sunt invitate să cumpere oricare două produse Wash&Go, să înscrie bonul fiscal pe www.frumuseteazeitelor.ro sau prin SMS la 1846 cu textul FRUMUSETE urmat de numarul bonului și pot câștiga un voucher de vacanță către Roma, un city break către destinația dorită sau o placă profesională.

Misiunea Wash&Go este aceea de a ajuta femeile să se simtă zeițe în fiecare zi, sărbătorind frumusețea naturală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial