(P) Decorino aniversează 7 ani cu reduceri și oferte în perioada 16-26 Octombrie

(P) Decorino aniversează 7 ani cu reduceri și oferte în perioada 16-26 Octombrie

Spațiul nostru de locuit nu mai reprezintă de mult timp doar locul unde toți cei ai familiei se adună seara, după o zi încărcată, ci acela în care fiecare dintre noi ne regăsim, deoarece am investit multă atenție pentru ca să-l decorăm în funcție de preferințe. 

Fiecare piesă de mobilier spune o poveste, fiecare colț al unei camere adună amintiri și fiecare dintre noi suntem tot mai preocupați să personalizăm aceste spații ca să creăm și să menținem universul intim pe care-l numim cu drag 'acasă'.

Bucătăria nu e mai e demult doar locul unde pregătim masa, ci un spațiu unde ne întâlnim la o poveste, ca să savurăm o ceașcă de cafea împreună cu cea mai bună prietenă, ori ne amuzăm cu amicii la un pahar de vin seara târziu. 

Nici dormitorul nu mai este doar un simplu spațiu unde ne odihnim, ci putem să alegem în ce stil vrem să îl decorăm: romantic, boho chic sau minimalist, ca să creăm atmosfera în care ne simțim cel mai confortabil.

Spațiul balconului nu mai este doar un loc anost de depozitare a lucrurilor pe care nu le folosim, ci poate fi transformat cu puțină imaginație și cu ajutorul accesoriilor potrivite, într-un loc ideal de joacă sau de lucru. 

Ne interesează ce covor punem în bucătărie nu doar pentru ca s-o înfrumusețăm, ci și pentru confort, deoarece ultimele tehnologii folosite în fabricarea lor permit îmbinări din fibre naturale cu cele sintetice pentru ca rezultatul să fie nu doar practic ci și funcțional, și deosebit din punct de vedere estetic. Un covor cu aspect vesel, tineresc schimbă instantaneu atmosfera din bucătărie!

Vrem să punem în dormitor un covor nu doar pentru o pată de culoare, ci și ca să ne trezim la prima oră a dimineții în cel mai plăcut ambient și să ne răsfățăm picioarele pe o suprafață moale și pufoasă. 

Ținem cont de tendințele în designul interior pentru că ofertele producătorilor și furnizorilor de mobilier și accesorii sunt atât de numeroase și de variate încât cu siguranță găsești ceva pe placul tău. 

Mai mult, aceste propuneri de piese și accesorii vin la pachet cu multe sugestii de amenajare, ceea ce nu face decât ca activitatea de decorare să fie mai ușoară. 

Sau nu?

Un astfel de exemplu, născut din pasiunea  pentru frumosul de acasă este și Decorino. 

Prin afacerea pornită de la atracția pentru fabricarea covoarelor, dobândită în călătoriile din Europa sau Asia, Decorino a lansat ulterior magazinul online, din dorința de a aduce clienților cea mai mare diversitate în această zonă de amenajare interioară. 

Pasiunea pentru frumosul și utilul din fiecare casă nu s-au limitat doar la covoare, ci magazinul a propus și alte tipuri de soluții. Astfel, o curte mică sau un balcon permisiv pot fi oricând 'garnisite' cu un petec de gazon artificial. În spațiile mai puțin folosite din interior sau exterior ne scoate din încurcătură o mică traversă, o mochetă ori alt tip de soluție profesională care să față umidității sau condițiilor mai dificile de trafic. 

În plus, un ambient de poveste are nevoie de lumina potrivită. De la cea ambientală din baie, ce poate transforma acest spațiu funcțional într-unul cu valoare estetică ridicată, la luminițele care creează o atmosferă de poveste în grădină sau balcon, Decorino  vine cu soluții  atât pentru iluminatul interior cât și exterior.

Și pentru că pasiunea pentru frumos există de ani buni, magazinul online și-a propus să-i răsplătească pe iubitorii de amenajări interioare printr-o aniversare Decorino. Pornind de la cele mai mici detalii ale unui spațiu ce urmează să fie amenajat și până la tipul de design preferat, propunerile sunt variate, deoarece magazinul își dorește să fie cât mai bun pentru clienții săi. 

Prin colaborările cu designerii de interior, ofertele propuse, târgurile sau evenimentele de design la care participă, Decorino este mereu aproape de clienții săi și se străduiește să ofere acestor iubitori de frumos o gamă largă de produse utile, în tendințe și la cele mai accesibile prețuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial