(P) De ce să nu alegi variantele standard de servicii de curierat

Pe cât de multe firme de curierat rapid există, pe atât de multe oferte. În graba de a rezolva un transport al unor colete, alegem ce pare să fie mai ieftin. Totuși ieftin nu este și bun, în multe dintre cazuri.

Servicii standard

Atunci când ești expeditor, îți dorești optimizare privind timpul livrării. Altfel riști să pierzi clienți. Dacă ești destinatar, înțelegi la fel de bine frustrarea de a aștepta mai multe zile până la primirea unui colet. Așadar, serviciile standard ar putea condiționa din multe puncte de vedere: costul și timpul de livrare depind de factori diverși, de distanța destinației calculată de la un centru urban sau de la centrul de expediție cel mai apropiat al firmei în cauză.

Servicii standard înseamnă de asemenea și taxe suplimentare pentru orice alte preferințe, poate chiar condiționează ca predarea sau primirea unui colet să implice și deplasări ale clientului.

Servicii personalizate de curierat

Pe măsură ce evoluția diverselor domenii de activitate a impus alte și alte nevoi, se simțea nevoia de a adapta serviciile de curier rapid București. O firmă bucureșteană, E-Livrat demonstrează că ofertele personalizate sunt oricând binevenite.

În variantele propuse de E-livrat vorbim de posibilitatea de a trimite un colet în aceeași zi livrat sau a doua zi, la o oră aleasă, preferențial. Se numește serviciul de livrare azi sau a doua zi și este valabil pentru toate sectoarele din București, dar și în Ilfov.

Pentru ce implică serviciul de livrare la nivel național lucrurile sunt puțin diferite, însă rămân în vigoare condițiile ce țin de calitatea livrării. Spre exemplu, o notă de diferențiere față de alte servicii de nișă, ulterior unei livrări este disponibilă posibilitatea de a oferi feedback. Asta înseamnă transparență totală. E-livrat nu condiționează clienții în funcție de conținut, în sensul în care nu vor livra cu grijă doar acele colete inscripționate ca fiind fragile.

Drept urmare, serviciile personalizate vor implica și costuri mai variate. Este însă în interesul și în avantajul celor care au mai multe expediții lunare să își negocieze contractele cu firmele de curierat.

Cum aleg serviciile de curierat de care am nevoie

Un aspect relevant va fi mereu partea financiară, însă nu este singurul. Spre exemplu, va fi important și modul în care este realizată livrarea – odată ajuns la destinație coletul vor exista două încercări de livrare sau doar una? Unele firme impun și timp maxim de așteptare pentru a prelua sau preda un colet. Astfel de aspecte definesc experiența clientului cu firma de curierat rapid.

Verificați ce zone acoperă și dacă există servicii de livrare cu acoperire națională. Verificați istoricul pe piața de profil. În stil modern, mulți dintre cei interesați verifică conturile de pe rețelele sociale. Pot primi și consiliere într-un timp mai scurt astfel.

Servicii de calitate, curier rapid, ce oferă transport sigur regăsim la E-livrat, valabil în principal pentru zona București și Ilfov, dar și restul țării. Detalii și oferte regăsim în cadrul paginii oficiale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial