(P) De ce să cumperi seminte legume din magazinul online Esenzi?

(P) De ce să cumperi seminte legume din magazinul online Esenzi?

Pandemia Covid-19 a mutat 90% din cumpărături în mediul online, așadar nu ar trebui să ne mire faptul că inclusiv agricultorii, horticultorii și / sau legumicultorii au început să achiziționeze seminte legume din mediul online, în mod special din magazinul online al celor de la Esenzi. Esenzi este cunoscut pentru produsele sale special destinate ramurii agriculturii și nu numai, care are ca scop principal furnizarea de produse de top, premium, care să ofere rezultate garantate, satisfăcătoare în proporție de 100% pentru orice client (nou sau vechi). Agricultorii veterani revin la Esenzi pentru că au găsit tot ce căutau într-un singur loc, la doar un clic distanță.

Iată ce avantaje te așteaptă, dacă alegi să cumperi chiar azi semințele de legume (și nu numai) de pe site-ul Esenzi:

  1. Găsești întotdeauna produse de cea mai bună calitate, calitate care este garantată de către echipa celor de la Esenzi, indiferent că alegi să cumperi semințe de legume, pesticide sau materiale de construcții pentru sere și / sau solarii.
  2. Gama lor de produse este extrem de vastă și cuprinde toate ramurile agriculturii, astfel încât să poți cumpăra tot ce îți trebuie dintr-o singură vizită pe site. În plus, este foarte ușor să faci / plasezi comenzi online de la ei, prin formularul de contact care îți stă la dispoziție pe site-ul lor.
  3. Prețurile lor sunt accesibile și rămân mereu așa, pentru că Esenzi a luat ființă prin prisma unor oameni care vin direct din rândul legumicultorilor / horticultorilor / agricultorilor, oameni care știu cel mai bine care sunt necesitățile fundamentale ale acestora.
  4. Cel mai mare avantaj al cumpărăturilor online îl reprezintă confortul, pentru că indiferent de timp sau de vremea de afară, tu faci comenzile din confortul și căldura propriului cămin, oricând dorești sau oricând ai timp. Iar timpul este primul lucru pe care îl economisești, pentru că e mult mai ușor să cauți printre produse atunci când sunt grupate pe categorii clar structurate. Nu mai alergi prin magazine, printre raioane, pentru că găsești toate produsele simplu și rapid, fără efort.
  5. Esenzi e un ‘partener de încredere și de drum lung pentru orice persoană pasionată de domeniul agriculturii. Așadar, chiar dacă cultivi câteva legume în grădina proprie, cu siguranță vei găsi produse care îți vor fi necesare pe parcurs.

Chiar dacă sună greu, este bine să știi faptul că agricultura / horticultura și / sau legumicultura nu sunt greu de pus în practică, iar în prezent tot mai mulți oameni se orientează către aceste activități (mai mult sau mai puțin), deoarece este dovedit științific faptul că simpla activitate de grădinărit (care le poate cuprinde pe toate 3 sau individual / separat) relaxează și induce o stare de calm și liniște, fiind astfel o metodă eficientă de combatere a stresului cotidian. În plus, tot mai multe persoane au ajuns să își dorească să se bucure de legume și fructe proaspete, motiv care i-a determinat să înceapă să și le cultive pe cont propriu. Inclusiv costurile lunare se pot micșora, pentru că nu mai depinzi de alimentele cumpărate din magazin atât de mult.

Cum să îți construiești o seră / un solar în grădina proprie, cu ajutorul materialelor achiziționate de pe site-ul celor de la Esenzi:

  1. Înainte de toate, trebuie să pregătești terenul pe care urmează să construiești. Indiferent de dimensiunea acestuia, trebuie să fie foarte bine curățat de resturile vegetale, trebuie săpat și afânat foarte bine, apoi nivelat. Acești pași sunt esențiali și îți vor face treaba mai ușoară, atunci când vei începe să ridici solarul și / sau sera.
  2. Baza este importantă, pentru că aceasta va oferi siguranță viitoarelor culturi. Poți opta pentru o bază solidă, din ciment turnat, pe care te vei ridica apoi cu pereții. Pereții pot fi din plexiglas translucid, folie de plastic (transparentă sau permeabilă pentru lumina solară) sau termopan (dacă îți dorești ceva mai complex).
  3. Este indicat să optezi pentru un sistem de irigare, pentru că plantele mereu vor avea nevoie de apă zilnic și opțional poți instala inclusiv un sistem de încălzire (dar această opțiune nu este neapărat obligatorie, pentru că efectul de seră care se va crea în interior va oferi suficientă căldură plantelor, inclusiv pe perioada iernii).
  4. Alege semințele de legume preferate și plantează-le prin rotație (acest lucru înseamnă să ai câte 2 sau 3 culturi diferite pe care să le schimbi anual). Pe lângă legume, poți oricând planta și ierburi aromatice, care ocupă spațiu puțin și nu încurcă cu nimic culturile propriu zise de legume.

Este sau nu este rentabil să cultivi propriile legume? O privire de ansamblu asupra ultimelor luni ar putea să vină cu răspunsul la această întrebare, care este un da categoric. Este foarte rentabil, mai ales în ziua de azi, să îți cultivi propriile legume, fructe și chiar și ierburi aromatice, dacă deții un teren. Și chiar dacă stai la bloc, poți îndrăzni cu încredere să cultivi la ghivece câteva legume și poți obține rezultate satisfăcătoare pentru spațiul oricum mic de care dispui. Soluții există în ambele cazuri și amândouă sunt demne de luat în considerare. Avantajele cultivării propriilor legume sunt de necontestat și tot mai mulți oameni fac acest lucru, în special cei care stau la casă, fie că sunt ele amplasate în mediul rural sau urban. Și dacă îți doreai să începi o activitate nouă, care să îți ocupe timpul în mod productiv în pandemie, atunci asta este alegerea care ți se potrivește cel mai bine și care nu îți va afecta în niciun fel bugetul personal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial