(P) De ce este leasing-ul auto second hand în topul preferințelor șoferilor din România? Află tot ce trebuie să știi despre un astfel de produs!

Te regăsești în categoria celor care au nevoie și schimbe autoturismul, dar nu ai deocamdată suficienți bani pentru a face o astfel de investiție?

Atunci trebuie știi te poți orienta spre un leasing auto second hand, un produs modern, care a căpătat extrem de multă popularitate în ultimii ani în rândul conducătorilor auto din România. De ce? Răspunsul îl vei descoperi în rândurile de mai jos.

Ce reprezintă un leasing auto second hand?

În cazul în care nu ai foarte multe cunoștințe despre leasing-urile auto, este important ai în vedere faptul acestea sunt produse non-bancare, similare cu împrumuturile pe care le-ai putea obține de la bănci, însă au condiții de eligibilitate diferite. Mai exact, poți obține un autoturism printr-o firmă specializată în leasing-uri, dar în funcție de produsul pe care îl alegi, poți deveni proprietar 100% la finalul perioadei contractuale sau poți pur și simplu închei contractul.

Ce tipuri de leasing-uri auto ai la dispoziție?

În timp, pe piață au apărut mai multe tipuri de leasing-uri, tocmai pentru șoferii poată alege produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor personale. Recomandate sunt însă următoarele 2 variante, care îți oferă atât autoturismul dorit, cât și condiții contractuale extrem de avantajoase:

  • leasing-uri operaționale – aceste produse sunt extrem de asemănătoare cu unele de închiriere. Mai exact, plătești lunar o rată pentru mașină pe care o vei folosi, însă aceasta rămâne oficial in proprietatea companiei cu care colaborezi. La încheierea perioadei contractuale, ai libertatea de a returna autoturismul sau de a-l cumpăra;

  • leasing-uri financiare – ratele pe care trebuie le plătești atunci când optezi pentru astfel de produs sunt formate doar din dobânda și costul amortizării. Mașină îți aparține din punct de vedere economic, iar la finalul împrumutului devii automat proprietarul bunului mobil.

Ce avantaje îți oferă leasing-ul auto, în detrimentul creditelor bancare?

Dacă atunci când ceri ajutorul unei bănci, pentru a-ți putea cumpără o mașină, contractele de credit vin la pachet cu multe condiții, unele dintre ele chiar foarte dure, leasing-urile auto îți permit te orientezi către o gamă largă de mașini și, in același timp îți oferă un nivel ridicat de flexibilitate. De exemplu, te poți bucura de un autoturism pentru o anumită perioadă, urmând după ultima dată scadență, îl returnezi și obții o altă mașină, poate mai puternică și mai potrivită nevoilor tale. Mai mult, leasing-urile au devenit extrem de populare și datorită faptului sunt diverse din punct de vedere al condițiilor de eligibilitate și al costurilor pe care trebuie le suporți. Per ansamblu, din punct de vedere financiar, astfel de produse sunt mult mai atractive.

Prin leasing-uri poți obține atât un autoturism nou, cât și unul la mâna a doua

Printre elementele esențiale, pe care mai trebuie să le știi despre leasing-urile auto se numără și faptul că te poți orienta atât către mașini la mâna a doua, care au fost extrem de bine întreținute în timp, cât și spre autoturisme nou-nouțe, proaspăt scoase din fabrică. Este important să știi ceea ce îți dorești, cum urmează să folosești mășină, dar și cât de des, iar în funcție de aceste detalii poți decide care este cea mai bună soluție pentru ține! 

Dacă vrei să apelezi la un leasing auto second hand, Auto-Leasing îți oferă posibilitatea de a descoperi mai multe tipuri de leasing-uri, dar și care sunt beneficiile de care te poți bucura cu ajutorul fiecărui tip de produs în parte. Informează-te înainte să semnezi un contract, citește atent condițiile de eligibilitate, dar și detaliile despre costurile pe care le vei suporta, astfel încât să nu ai surprize neplăcute mai târziu!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +40729182111

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial