(P) Cum te poate asista o firma de servicii funerare cu experienta dovedita?

(P) Cum te poate asista o firma de servicii funerare cu experienta dovedita?

Uneori, viata ne poate pune la grea incercare, ca in momentele pierderii unei persoane dragi. Astfel, ne trezim de multe ori singuri, in imposibilitatea de a actiona, coplesiti de durere si de stresul care poate atinge cote alarmante. Cu toate ca rudele si prietenii ne pot veni in ajutor, multi nu cunosc toate rigorile legislatiei curente, motiv pentru care este indicat sa ne orientam catre o firma de servicii funerare cu experienta, pe care sa ne sprijinim in aceste clipe funeste.

Prin urmare, de indata ce s-a petrecut decesul, va trebui sa apelam la o casa de pompe funebre din proximitatea noastra. Astfel, cei care locuiesc in Militari sau in Drumul Taberei pot opta pentru o firma de servicii funerare sector 6, care le va fi alaturi in aceste momente grele, cu empatie si profesionalism. Avantajul proximitatii firmei de servicii funerare sector 6 este ca specialistii pot actiona rapid, pentru rezolvarea oricarei probleme aparute pe parcurs.

Chiar daca in trecut, unele case de pompe funebre erau costisitoare si ineficiente, in prezent acestea sunt absolut esentiale pentru a-i asigura celui plecat dintre noi o trecere cat mai usoara in nefiinta. Asadar, in eventualitatea unui deces in familie, este important sa apelati cu incredere la firma de servicii funerare sector 6, care se va deplasa rapid la domiciliul dumneavoastra sau al persoanei defuncte, pentru demararea procedurilor legale, dar si traditionale. Pentru obtinerea cat mai rapida a ajutorului de deces spre exemplu, va trebui sa ii inmanati talonul de pensie reprezentantului firmei de servicii funerare sector 6, alaturi de o cerere si o dovada a legaturii de rudenie cu persoana defuncta. Iata ce alte proceduri preliminarii va indeplini agentul de servicii funerare sector 6:

– constatarea decesului la locul producerii sale de catre un cadru medical specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare sector 6;

– declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru (necesar pentru obtinerea ajutorului de deces);

– obtinerea avizelor necesare de la Procuratura, SANEPID etc;

– intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

– realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare (acolo unde este cazul);

– obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia;

– in cazurile speciale, se face si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

Alaturi de serviciile mai sus mentionate, firma de servicii funerare sector 6 va poate oferi si pachete complete pentru inmormantare, ce contin produsele traditionale necesare pentru a-i cinsti amintirea celui plecat dintre noi:

– sicrie traditionale sau de lux, accesorii si garnituri corespunzatoare;

– cruci din marmura, lemn, fier sau granit;

– coroane, jerbe, buchete sau alte aranjamente florale, la sugestia dumneavoastra;

– monumente funerare, urne si felinare ornamentale;

– catafalc cu lumini, capac frigorific.

Mai mult, firma de servicii funerare sector 6 va include si procedurile delicate, dar care trebuie duse la bun sfarsit, precum spalarea persoanei defuncte, toaletarea, imbalsamarea, asezarea in sicriu, dar si transportul si manipularea sicriului, intai la capela si apoi la cimitir.

De asemenea, firma de servicii funerare sector 6 va poate pune la dispozitie, intr-un timp foarte scurt, urmatoarele produse:

– prosoape, batiste, esarfe;

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de dulce sau de post;

– lumanari, candele etc.

In plus, casa de pompe funebre va pune la dispozitie si sala de mese proprie, pentru a-l pomeni cu cinste pe cel plecat dintre noi.

Prin urmare, in aceste clipe grele, puteti conta pe o firma de servicii funerare sector 6 din Bucuresti, care detine experienta necesara pentru a organiza o inmormantare demna de memoria persoanei defuncte. Astfel, lasand grijile si greutatile pe umerii echipei de servicii funerare, veti putea fi alaturi de cei dragi in aceste momente de durere, adica atunci cand conteaza cel mai mult!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial