(P) Cum să îți faci casa mai atractivă cu tablouri și artă abstractă

Fiecare mod de a decora interiorul unei locuințe se reduce la o idee generală: ar trebui te simți confortabil în interiorul casei. Artă abstractă, precum tablouri canvas abstracte de la weframe.ro, poate juca un rol important în crearea acelui spațiu interior perfect din care poate rezultă confortul și bucuria. Dar mulți dintre noi trăim în spații mici, mai ales dacă locuim în oraș. Decorarea unui living mic cu tablouri și artă abstractă poate părea descurajantă. Cum alegi lucrări care colaborează' cu spațiul fără a-l acapara sau a-l face se simtă mai mic decât este în realitate? Vom vedea în cele ce urmează câteva sfaturi despre cum dai viață unui living mic cu ajutorul tablourilor abstracte, deoarece artă potrivită poate determina orice cameră te facă te simți acasă. În plus, îți recomadăm tablourile de la weframe.ro, ce au imrpimeuri de calitate, atât în teme abstracte, dar și din alte categorii apreciate de iubitorii de artă.

vedem acum ce poți face pentru a încorpora artă abstractă în interiorul casei tale.

Ia în considerare lumina

Primul lucru la care trebuie ne gândim atunci când alegem un tablou abstract pentru o cameră mică este dacă camera are sau nu o fereastră care lasă intre lumina naturală. Dacă da, alegerea tabloului ar trebui ia în considerare acea sursă de lumina. Pânză se poate deteriora atunci când este expusă la soare direct pentru o lungă perioadă de timp. Așa tabloul trebuie aibă lumină, însă aceasta nu trebuie bată direct în ea. Tablourile abstracte foarte colorate devin foarte strălucitoare cun sunt luminate așa , pentru a fi sigur imaginea se va vedea în toată splendoarea ei, fără a risca o deteriorezi, poți folosi lumini speciale pentru tablouri. Așa vei avea o expoziție minunată de artă abstractă.

Ia în considerare întunericul

Unele camere mici de interior nu primesc lumina directă a soarelui. În astfel de cazuri, decoratorii de interior recomandă adesea agățarea unei oglinzi în camera pentru a reflectă lumina ambientală și pentru a oferi iluzia unui spațiu mai mare. Dar deținerea unui spațiu mai mare nu se traduce neapărat într-un confort mai mare. De ce nu renunți la oglindă și alegi o pictură abstractă luminoasă, cum ar fi ceva cu o calitate reflectorizantă (o paletă de culori vibrante) care poate maximiza lumina ambientală sau în același timp luminează o cameră? O paletă de culori care colaborează' cu lumina ambientală pentru a crea o strălucire primitoare este ceea ce îți recomandăm. Un tablou abstract poate crea, de asemenea, o impresie de spațiu mărit.

Ia în considerare înălțimea

Dacă camera de zi are tavanul jos, ia în considerare alegerea unei lucrări cu elemente verticale lungi. Linia verticală poate fi o declarație vizuală puternică și poate oferi un punct focal în camera care distrage atenția de la înălțimea tavanului. O lucrare abstractă precum Something Blue sau Rise poate adaugă înălțime unui spațiu, comunicând în același timp fizicitatea forțelor naturale utilizate în crearea sa. Sau dacă tavanul este neobișnuit de înalt, nu-ți fie teamă alegi o lucrare mare care se potrivească cu înălțimea. Majoritatea designerilor profesioniști vor spune locul potrivit pentru a atârna o pictură este de 150 de centimetri față de podea, în centru. Dar atunci când atârni o lucrare mare într-o camera mică, cu tavan înalt, agățat-o astfel încât fundul lucrării nu depășească 40 cm de la sol sau cu 40 cm mai sus decât partea din spate a oricărui mobilier de sub ea.

Uită de înțelepciunea convențională

În sfârșit, vrem încurajăm pe oricine se gândește cumpere un tablou canvas abstract fie curajos! Mulți se întreabă dacă este în regulă cumpere tablouri abstracte doar în scopuri decorative. Se tem ar trebui înțeleagă mai întâi opera dintr-un punct de vedere intelectual, academic sau, poate, metafizic. Răspunsul este relația fiecăruia cu artă abstractă ar trebui fie personală. Poți interacționa cu ea oricum dorești. Fiecare tablou abstract are o componentă estetică. Lucrul de care trebuie ții cont atunci când alegi artă abstractă, indiferent dacă este pentru micul tău living sau pentru orice altă cameră, este este casă ta. Tu ești unic. Înțelepciunea convențională nu ar trebui îți determine alegerile. Arta abstractă este vinul: cumperi ceea ce îți place, indiferent de opiniile altora. La ce este bună artă dacă nu te face fericit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial