(P) Cum să faci rapid rost de bani pentru pasiunile tale?

Ca să găsești un răspuns la întrebarea „Cum să faci rapid rost de bani pentru pasiunile tale?' va trebui să te gândești dacă pasiunea ta este una costisitoare sau nu.

Admirarea apusurilor de soare nu-ți va scoate niciun ban din buzunar: va fi de ajuns să mergi la locul potrivit (cât mai apropiat de casă), la momentul oportun. Dacă însă vrei să fotografiezi apusurile de soare, atunci se va pune și problema de a cheltui anumite sume de bani pentru pasiunea ta: achiziționarea unui aparat foto, a unor obiective și filtre de lumină etc.

Pasiuni costisitoare?

Dacă ești pasionat de mașini scumpe, atunci vorbim deja de o pasiune costisitoare, pentru care ar trebui să cheltuiești sume importante de bani (în cazul în care dorești să le și cumperi). 

Soluția? Un credit de nevoi personale

Prin urmare, dacă pasiunea ta este solicitantă din punct de vedere financiar și nu dispui de banii necesari, poți apela la un credit. 

În general, atunci când nu menționezi destinația banilor, suma care poate fi împrumutată este cuprinsă între 1.000 și 100.000 lei, iar perioada de rambursare a creditului este între 6 și 60 de luni.

În prezent un astfel de credit poate fi obținut extrem de rapid (chiar și în 30 de minute) dacă soliciți până într-o anumită sumă de bani (cca. 10.000-12.000 de euro/echivalent lei), iar veniturile tale sunt în baza de date ANAF (în acest din urmă caz – dacă veniturile pot fi verificate în baza de date ANAF – poți aplica la credit fără adeverință de venit ).

Sfat: Fă bani din pasiunea ta

Pe termen lung, pentru a-ți susține pasiunea, poți să te gândești chiar și la o modalitate de a câștiga bani de pe urma ei. Există mai multe moduri de a transforma un hobby într-o activitate lucrativă :

Vânzarea online sau într-un magazin a unui produs real care are legătură cu pasiunea ta: îmbrăcăminte, produse de înfrumusețare, cărți, ceaiuri, bere etc..

Prezintă-ți experiențele despre propria pasiune prin intermediul unui blog, scriind cărți sau realizând videoclipuri.

Oferă servicii de consultanță sau sfaturi practice, de la cum se pot rezolva o serie de probleme birocratice (avize, de exemplu), la recomandări despre îngrijirea tenului.

Investește într-o idee pe care ești dispus să o susții financiar, de exemplu crearea unui software sau a unui gadget care face viața mai ușoară pentru oameni. Astfel, dacă ai fi un make-up artist, ai putea crea o aplicație care să-i ajute pe oameni să găsească produsele de machiaj potrivite pentru diverse tonuri de piele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial