(P) Cum să alegi o husă absolut perfectă pentru telefonul tău mobil?

Învață din acest detaliat ghid cum să îți protejezi telefonul, dar și sănătatea mintală dacă ești una din acele persoane care nu suportă ca ecranele dispozitivelor sale să aibă vreo urmă de zgârietură! 

În ceea ce privește husele de telefon mobil, cei mai experimentați oameni în acest domeniu sunt cei care repară dispozitive de comunicare și bineînțeles, cei care produc accesorii de protecție. Toți acești profesioniști văd de la distanță cât de sensibili suntem noi, ca oameni, când vine vorba de propriile telefoane mobile și pentru că lumea este plină de pericole pentru un telefon iPhone proaspăt scos din cutie sau un telefon Samsung de ultimă generație, ne sfătuiesc să ne dotăm dispozitivele cu cele mai bune huse de protecție.

O husă ideală trebuie să ofere o rezistență sporită împotriva impactului

Cea mai comună problemă atunci când vine vorba de telefoanele mobile este zgârierea ecranului sau chiar spargerea sticlei acestuia. Pentru cele mai multe telefoane mobile de pe piață ecranul poate fi privit ca punctul slab al terminalului și din acest motiv, o husă de protecție cu adevărat eficientă este bine să acopere și display-ul atunci când acesta nu este folosit.

Pe de altă parte, utilizatorii care nu doresc să-și ascundă display-ul în spatele unei huse, trebuie măcar să caute să investească într-o husă confecționată dintr-un material care absoarbe șocul în caz de impact, ca de exemplu siliconul sau cauciucul. Experții îi sfătuiesc pe toți posesorii de telefoane mobile să evite utilizarea unor huse din material rigid deoarece acestea pot chiar amplifica impactul unei căzături în loc să-l amortizeze.

Din punct de vedere al modului în care se comportă în cazul unei căzături, cele mai bune huse de protecție sunt fără îndoială cele cu colțuri îngroșate sau margini întărite. Cu toate că din punct de vedere estetic aceste huse de protecție nu sunt cele mai atrăgătoare, dacă îndemânarea nu este punctul tău forte, astfel de huse sunt cele mai potrivite pentru tine.

Gândește-te întotdeauna la ce nevoi ai înainte de a lua în calcul aspectul

În general, pentru cei mai mulți utilizatori de telefoane mobile căzăturile reprezintă un pericol mai mare decât apa. Dar dacă tu faci excepție de la regulă și nu-ți lași telefonul acasă nici când ai în plan să faci scufundări, atunci investește într-o husă care să-ți ferească telefonul de impactul cu apa.

Există și huse de telefon care la nevoie țin locul unui încărcător. Acestea sunt ideale pentru utilizatorii cărora nu le ajunge timpul de autonomie al telefonului indiferent de cât mAh ar avea bateria sa. 

Cele două aspecte menționate mai sus sunt doar două exemple de nevoi speciale pe care le poate avea un utilizator de telefon mobil. În afară de acestea mai există multe alte nevoi legate de telefonul mobil pe care le poți satisface cu o husă, iar dacă pe piață nu găsești niciun produs care să se potrivească la fix cu cerințele tale, poți încerca unui producător de huse personalizate să-ți realizeze un produs exact așa cum îți dorești.

Cât de importantă este protecția pentru ecran când vine vorba de huse?

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, ecranul unui telefon mobil este un element extrem de vulnerabil. Cu toate acestea, majoritatea producătorilor de huse personalizate fabrică și folii speciale de protecție pentru ecrane pe care dacă le folosești nu mai ai nevoie de o husă care să-ți acopere și ecranul.

Husele tip carnețel sunt și vor fi mereu o opțiune când vine vorba de protecție la cele mai înalte standarde. Dar cu toate că sunt foarte practice, astfel de huse nu satisfac așteptările tuturor utilizatorilor de telefoane mobile și din acest motiv, dacă și tu te numeri printre cei care spun pas acestui design, îți recomandăm cu încredere să investești într-o folie profesională de ecran de la Itelmobile.

În magazinul online Itelmobile găsești o gamă variată de huse personalizate pentru toate gusturile, dar și o mulțime de alte accesorii pentru telefoanele mobile printre care și folii de protecție perfecte pentru orice brand sau model de telefon mobil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial