(P) Cum alegeți o trotinetă electrică?

În prezent, există o mulțime de trotinete electrice disponibile pe piață din România, dar și la nivel global. În ultimii ani, furnizorii români s-au specializat în a aduce modele care fie compatibile cu drumurile din România și cu cerințele clienților. Trotinetele electrice au avut un mare succes încă de la apariția lor, făcând furori în marile metropole ale lumii precum Madrid, Paris, Tokyo, San Francisco, etc. Oamenii au înțeles rapid este o modalitate foarte avantajoasă de a călători și reprezintă o investiție inteligentă.

Avantajele trotinetelor electrice:

Transport inteligent – Cu o trotinetă  electrică, veți ajunge peste tot. De aceea, este un avantaj atât de mare, mai ales în zonele urbane mai mari. Datorită controlului simplu și a dimensiunii compacte, trotinetele electrice sunt utile mai ales în orașele aglomerate unde nu este indicat să stai în trafic. Cel mai repede ajungi la job în diminețile aglomerate, doar dacă ai o trotinete electrică.

Protejează mediul înconjurător – După cum sugerează și numele, trotinele electrice sunt alimentate de la baterii. Bateria poate fi încărcată în câteva ore și apoi sunteți liber să începeți o altă călătorie. Cei care aleg trotinetă electrică în favoarea unui autovehicul, nu poluează la fel de mult dar nici nu scot din buzunar bani pentru combustibil sau asigurare.

Utilizare simplă – Oricine poate folosi cu ușurință o trotinetă electrică. Tot ce trebuie să faceți este să o porniți, să împingeți cu piciorul și să mergeți înainte. Datorită afisajului ușor de citit, a reglării simple a vitezei și a unui sistem de frânare eficient, veți avea trotinetă complet sub control.

Pe ce detalii să va concentrați atunci când alegeți o trotinetă electrică:

Dacă ați decis să cumpărați o trotinetă electrică, cel mai bine este să va gândiți mai întâi la așteptările și preferințele personale. Alți factori sunt importanți în afară de design, cum ar fi limita de greutate, rază maximă, puterea, viteza maximă, etc. Următoarele puncte ar trebui să va ajute să va familiarizați cu factorii care va vor ajută să decideți ce model de trotinetă electrică va fi o investiție bună pe termen lung.

UTILIZARE

La început, concentrați-va pe cât de des doriți să utilizați trotinetă. Dacă aveți nevoie de un transport fiabil la serviciu sau la școală, este mai bine să alegeți un model mai sofisticat, cu o capacitate mai mare a bateriei și o putere mai bună a motorului. Cu toate acestea, dacă cumpărați o trotinetă  pentru călătorii recreative (plimbări în parc și distanțe scurte) și ocazionale, puteți selecta un model entry level, deoarece va fi ideal!

CADRU / LIMITA DE GREUTATE

Limita de greutate a unei trotinete electrice este determinată de robustețea cadrului. Toate trotinetele electrice vor purta greutatea unui adult. Cu toate acestea, unele sunt mai durabile decât altele. 

Majoritatea trotinetelor electrice au un cadru pliabil, ceea ce le face ușor de transportat dintr-un loc în altul. Chiar și atunci este mai bine să aflați cât de ușor se poate plia trotinetă și cât de mult cântărește. Prin urmare, atunci când alegeți o  trotinetă, țineți cont de frecvența de utilizare a acesteia și de câte ori o veți plia sau o veți desface.

GAMA

Un alt factor important la selectarea unei trotinete electrice este autonomia maximă pentru un ciclu de baterie. Modelele individuale de trotinete pot diferi semnificativ în rază de acțiune maximă (dată fie în km, fie în minute). Comparați parametrii trotinetelor individuale și alegeți o trotinetă cu o rază maximă care să corespundă cerințelor voastre. Desigur, cea mai mare autonomie este asigurată de cele mai scumpe modele cu baterii de mare capacitate.

BATERIE

Capacitatea bateriei merge mâna în mâna cu autonomia maximă a trotinetei. Intervalul maxim este de obicei undeva între 40 de minute și câteva ore. Cu toate acestea, capacitatea bateriei depinde și de teren, de stilul de conducere și de greutatea pilotului. Puteți urmări nivelul de descărcare a bateriei pe afișajul trotinetei. În general, cu cât este mai mare capacitatea bateriei (Ah), cu atât este mai mare intervalul maxim.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial