(P) Colecțiile de aragazuri profesionale ILVE Majestic și ILVE Nostalgie sunt acum disponibile și în România, în magazinul TechStore.ro!

Dacă te pasionează preparatele culinare sofisticate și nu te mulțumești cu puțin atunci când vine vorba de mâncare, înseamnă că ai auzit cu siguranță despre brandul ILVE, un brand italian consacrat în universul bucătarilor amatori și profesioniști.

Ca firmă, ILVE a fost lansată în anul 1952, de către doi italieni ingineri și prieteni în același timp, îndrăgostiți de mâncare, dar și de gătit. Cei doi se numeau Eugenio Illoti și Evelino Berno și prin invenția unui aragaz comercial cu funcții nemaipomenite, au revoluționat industria aparatelor de gătit.

Ce are deosebit un aragaz ILVE față de un aragaz obișnuit?

Aragazurile ILVE, atât cele din gama Majestic, cât și cele care fac parte din colecția Nostalgie, sunt aragazuri profesionale cu multiple funcții ce nu pot fi găsite la aragazurile obișnuite. De exemplu, un aragaz ILVE oarecare are șase, șapte sau opt arzătoare, din care unele sunt arzătoare cu coloană dublă, altele arzătoare rapide, cel puțin unul pentru pește și unul auxiliar, dar și o placă Fry Top din inox. De asemenea, majoritatea aragazurilor ILVE au aprindere electronică integrată, finisaj din oțel inoxidabil și grilaje din fontă.

Ca funcții, aragazurile ILVE sunt dotate cu lumină internă dublă, sondă de gătit, închidere soft door, ventilație de răcire tangențială, programator TFT touch control, control electronic al temperaturii, siguranță pentru copii și multe altele. Ele prezintă o cavitate cu un interior din smalț care se curăță foarte ușor și au de asemenea o capacitate generoasă, care permite gătirea la abur sau la rotisor. Cu astfel de funcții, chiar dacă gătitul nu este neapărat punctul tău forte, și tu poți prepara bucate excepționale și chiar te poți perfecționa în arta culinară.   

Datorită numărului mare de arzătoare, dar și de cuptoare, două în general, aragazurile ILVE sunt potrivite ca aragazuri de uz industrial, dar și pentru familiile cu mulți membri, unde se gătește intens. Accesorizează-l cu o hotă performantă de la aceeași companie și aragazul tău ILVE se va transforma într-un ajutor de neînlocuit în bucătărie!

De asemenea, cu toate că nu influențează performanțele la gătit ale mașinii, aragazurile ILVE sunt disponibile într-o gamă de culori foarte elegante, ce satisfac pe deplin așteptările chiar și celor mai exigenți bucătari. În funcție de preferințe, poți cumpăra un aragaz ILVE de culoare albă, maro sau neagră, precum și în nuanțe extraordinare de verde, mov sau roșu. 

Un aragaz ILVE este o investiție pe termen lung pentru întreaga familie

Datorită faptului că sunt asamblate manual, aragazurile ILVE sunt extrem de fiabile și rezistente la uzură. Este aproape imposibil ca un aragaz ILVE să se defecteze și din acest motiv, chiar dacă prețul său este unul destul de piperat, el se transformă într-o investiție foarte profitabilă, pe termen lung, pentru întreaga familie.

Odată ce ai cumpărat un aragaz ILVE sunt șanse mari să nu te mai desparți de el toată viața și chiar să-l lași mai departe moștenire membrilor familiei care îți împărtășesc pasiunea pentru bucate delicioase. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial