(P) Chiloți pentru menstruație? Acum disponibili și în România

Poftim? Chiloți pentru menstruație? Există așa ceva? Da, chiloții pentru menstruație sunt o inovație pe piața dispozitivelor de menstruație, pe care îi poți purta ca și soluție unică chiar și fără tampoane sau absorbante. Așa sunt chiloții this is Redy cu mai mult de 30.000 de bucăți vândute, și aproape de 2 luni aceștia sunt disponibili acum și la noi în țară. Îți arătăm ce pot să facă.

În primul rând să vorbim despre cifre: știai că mai mult de 75% dintre femei se tem de scurgerile menstruale?  Sau că 71% este procentajul acelora care sunt deranjate de către deșeurile cauzate de menstruație?

Toate aceste informații le avem din sondajul Redy realizat pe un eșantion de 2085 de femei din România, din care reiese clar că și la noi există o cerință pentru  dispozitive de menstruație noi,  ecologice.

Să vedem cum funcționează!

Chiloții se pot purta ca și soluție unică fără tampoane sau absorbante. Partea de șezut conține straturi subțiri (nu sunt mai groase ca un absorbant obișnuit) care stopează scurgerile și absorb sângele, astfel la o sângerare medie se pot purta între 8-10 ore, nu trebuie schimbați precum absorbantele. 

Bine de știut: Absorbantele conțin un material gel care în contact cu sângele se oxidează, acesta este motivul pentru care absorbantele devin incomode într-un timp relativ scurt și de ce trebuie schimbate mai des ca și chiloții pentru menstruație. 

Fondatoarea brandului Dóra Molnár a fost inspirată în crearea produsului de către un accident de menstruație, în 2017. Mi-a venit, nu am avut acasă nimic, mi-am pătat chiloții, iar în timp ce îi spălam mă gândeam că de ce nu există chiloți pe care să îi pot folosi pentru menstruație? La care nu trebuie absorbant sau tampon pentru că pot absorbi sângele și cu care nu vor fi scurgeri. Nu au existat, ei bine i-am făcut eu!' 

Indicatorul de succes este: 30.000 de bucăți vândute, 10.000 de cliente mulțumite.

Iar faptul că îi poți purta oriunde este probabil cel mai bun lucru. Îi poți purta acasă, noaptea, ziua, la muncă, într-o excursie, la sport (este un mare avantaj că stau fix și nu se mișcă precum un absorbant), dar au fost deja cazuri când și mireasa purta Redy!

Îmbracă-i dimineața, schimbă-i seara, pune-i în mașina de spălat, usucă-i și folosește-i din nou.

În gama Redy putem alege din mai multe modele pentru sângerări ușoare sau mai puternice. Designul este asemănător unor chiloți de lenjerie intimă, nu se simt ca un scutec, am fost extra atenți la acest aspect în timpul proiectării, sunt simpli și practici. Vă recomandăm și chiloții noștri de igienă, care înlocuiesc absorbantele zilnice! 

Aruncați o privire asupra paginii noastre de web: https://thisisredy.com/ro/, urmăriți  pe instagram: https://www.instagram.com/thisisredy_ro/ acest brand de menstruație care doboară tabuurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial