(P) Cele mai noi tendințe în lumea ceasurilor pentru femei

(P) Cele mai noi tendințe în lumea ceasurilor pentru femei

În anul 2021 găsim o serie de forme de ceasuri la modă pentru femei, printre care ceasuri cu cadrane mari, ceasuri practice care pot fi combinate cu diverse accesorii, pentru diverse ocazii, și nu în ultimul rând ceasuri de tip bijuterii. Vă arătăm cele mai semnificative modele de ceasuri analogice.

Cum să alegeți un ceas

Cu toate acestea, înainte de a alege dintre cele mai frumoase ceasuri, este important să menționăm un lucru: nu alegeți doar pe baza tendințelor modei. Deși puteți cumpăra un ceas funcționabil și pentru 35 RON, este mai bine să priviți ceasul ca pe o valoare și nu ca pe un articol de modă de unică folosință. Mai degrabă merită să strângeți mai mulți bani pentru asta și să alegeți un model cu adevărat de calitate, care poate să devină accesoriul cel mai iubit pentru mulți mulți ani, chiar decenii. Din acest motiv, tendința actuală nu este în niciun caz singurul aspect după care trebuie să vă ghidați. Luați în considerare și următoarele aspecte:

  • Cum este stilul nostru de îmbrăcăminte în general: dacă ar fi absolut sportiv, ar putea fi ciudat să purtăm un ceas de tip bijuterie din aur roz, în timp ce un ceas cu curea din silicon nu se potrivește femeilor care sunt întotdeauna elegante.
  • Cu cât culoarea ceasului pe care o alegem este mai colorată, cu atât va fi mai greu de asortat cu diferitele culori din garderoba noastră.
  • Calitatea de cele mai multe ori se reflectă și în utilizarea materialelor: cristalul de   safir este mai rezistent la zgârieturi, rezistența la apă nu este importantă doar pentru scufundări, este important să supraviețuiască ceasul dacă cade un pahar cu apă pe el.
  • Pentru utilizarea de zi cu zi, calitatea centurii este importantă, deoarece se poate uza mai repede. Întrebați vânzătorul despre condițiile de garanție și cum poate fi rezolvată o posibilă înlocuire a centurii dacă este cazul – și cât costă.
  1. Ceasuri pătrate

Clasic și totuși diferit: poate așa se descriu cel mai bine formele pătrate. Gândiți-vă că primul ceas Chanel a fost și el pătrat, și de atunci aceste piese au fost prezente printre ceasurile elegante până în zilele noastre. Sunt ceasuri cu stil, au un design minimalist al cadranului și o curea metalică.

  1. Ceasuri cu cadran mare

Cadranele foarte mari au fost cuceritoare de ani de zile, fiind căutate în special ceasurile de tip cronograf. Alături de ele, totuși, există din ce în ce mai multe versiuni fără cifre, cu un design mult mai clar, care sunt la fel de căutate. Arată bine atât pentru seturile casual, cât și pentru cele mai elegante, dar nu pentru rochii de seară.

  1. Ceas de damă cu perle și cristale

Sunt disponibile și ceasuri strălucitoare, cu pietre colorate, dar dacă nu doriți o strălucire exagerată, alegeți ceasurile cu perle. Oferă o lumină și strălucire deosebită cadranului, arată bine pe ceasurile cu curea de metal și cu curea de piele, iar în funcție de nuanță, se potrivește la o carcasă de argint, aur și aur roz.

  1. Ceasuri cu brățări

Pe lângă ceasuri, purtarea unei brățări este acum foarte la modă. Pentru o curea metalică, merită să alegeți aceeași culoare ca și metalul, în timp ce în cazul unei curele din piele sau fibră textilă, sunt potrivite versiunile cu mărgele, și, desigur, merită să acordați atenție culorii și materialelor. Ideal ar fi ca frumusețea brățărilor să pună în valoare frumusețea ceasului.

  1. Ceasuri cu curele interschimbabile

În spiritul practicului, sunt disponibile din ce în ce mai multe ceasuri cu 2-3 curele suplimentare, astfel încât proprietarul lor să le poată schimba oricând. Acest lucru facilitează adaptarea aceluiași ceas la outfiturile noastre de culori și stiluri diferite. Exemple la aceste modele de ceasuri găsiți pe timestore.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial