(P) Cele mai căutate 3 tipuri de șeminee. Află unde le găsești și cum să îl alegi pe cel potrivit

Dacă îți dorești aduci un plus de stil casei tale, s-ar putea dorești studiezi gama de șeminee de pe piață. Echipele tinere formată din experți în domeniul arhitecturii și specialiști în realizarea semineelor îți pot îndeplini visul de a schimba modalitatea de încălzire a încăperii centrale a casei tale.

În România s-a putut vedea în ultimii ani o creștere a interesului față de achiziționarea produselor de tip șemineu. Indiferent de tipul locației în care vrei așezi șemineul, companiile de renume vin cu soluții, astfel încât te poți bucura de căldura focului în interior sau exterior, în casă sau în apartament. Dacă vrei afli care sunt cele mai căutate produse din gama de seminee, te invităm citești în continuare.

Șeminee pe lemne

Model clasic, șemineul pe lemn este primul apărut, folosind cel mai natural combustibil dintre toate modelele de șeminee din ziua de astăzi. Deși datează din vremuri de mult trecute, șemineul pe lemne încă este primul în alegerile cumpărătorilor, el oferind locuințelor un aer de poveste. Acest model necestită și montarea unui coș de fum.

Montarea acestui tip de șemineu se face de o întreagă echipă, design-ul fiind realizat la fața locului de către experți în domeniu și sculptori. Așadar, nu va trebui faceți griji produsul nu se va încadra în stilul încăperii, un avantaj fiind acela veți putea urmări procesul de creație și ajungeți la cel mai bun rezultat împreună cu echipa.

Șeminee electrice

Dacă va doriți să nu fie nevoie să dedicați mult timp pentru menținerea bunăstării șemineului dumneavoastră, puteți opta pentru un șemineu electric. Acesta nu va mai necesita și montarea unui coș de fum și implicit curățare. Șemineele electrice imită arderea lemnului și nu emană fum sau mirosuri neplăcute.

Un dezavantaj al acestora în fața semineelor pe lemn este faptul că partea decorativă nu se realizează la fața locului, ea fiind una standard. Desigur, puteți găși numeroase modele (lemn de nuc, stejar, beton) astfel încât să alegeți șemineul cel mai potrivit locuinței dumneavoastră. Cu toate acestea, avantajul semineelor electrice este acela că pot fi folosit în două moduri, doar pur estetic sau și cu o funcționalitate de încălzire.

Șeminee pe gaz

Șemineele pe gaz sunt și ele la mare căutare în acest moment. Acestea îmbină utilul cu plăcutul și reprezintă piese de artă în locuință. Plasat într-un cadru de sticlă cu decor interior la alegere, șemineul este ușor de întreținut și utilizat, aprinderea fiind la un buton distanță.

Toate modelele din această categorie sunt dotate cu o telecomandă și, la fel ca șemineele electrice, nu necesită un sistem de evacuare în cazul șemineului pe lemne. De asemenea, acestea pot fi realizate pe măsuri diferite și personalizate prin alegerea fundalului și a pieselor interioare.

Toate aceste trei modele plus multe altele le puteți găsi în oferta Seminee Expert

Cu o pregătire conform normelor de calitate din Germania, Austria și Elveția, Seminee Expert promite o calitate ridicată a produselor pe care le livrează. Lucrând doar cu echipe specializate și pregătite de ei înșiși în toată țara, echipa realizează șeminee pe gusturile tuturor clienților. Poți găși cel mai performant șemineu lemne aici.

Pe lângă cele trei modele prezentate, în gama Seminee Expert mai gășiți și: seminee pe bază de bio-etanol, seminee pentru exterior, seminee cu acumulare sau cu biofluid. Pentru alegerea unui produs creat special pentru spațiul dumneavoastră, apelați cu încredere la specialiștii Seminee-Expert.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial