(P) Ce fel de ghiozdan pentru școală să alegem?

Alegerea unui ghiozdan pentru viitorii școlari este o aventură foarte interesantă, pe care o putem compara cu alegerea căruciorului pentru copil sau cu alegerea unei perechi de pantofi perfecți pentru o doamnă. Adevărul este că alegerea unui ghiozdan școlar este extrem de individual și depinde de mulți factori. De multe ori acești factori sunt trecuți cu vederea, ceea ce duce la o alegere neinformată și, prin urmare, nu întotdeauna corectă și sănătoasă.

Trebuie să ținem cont de faptul că un ghiozdan de școală va face parte integrantă din viața copilului dumneavoastră cel puțin un an, iar uneori mai mult. Noi, cei de la Kidso.ro, am decis să vă oferim câteva sfaturi de bază, care să vă ajute să achiziționați cel mai potrivit ghiozdan  pentru copilul dumneavoastră.

Ce modele de ghiozdane școlare există și pentru cine sunt potrivite?

După cum știți, sunt mai multe tipuri de ghiozdane școlare . Alegerea  dumneavoastră trebuie să se bazeze nu numai pe criteriile estetice și pe gustul personal, ci și pe mai mulți alți factori decisivi. Iată câteva dintre ghiozdanele potrivite pentru școlarul dumneavoastră, în funcție de vârsta lui și de organizarea procesului de învățământ din școala în care va fi :

 

  • Ghiozdan ergonomic pentru distribuirea uniformă a greutății. De obicei, acestea sunt ghiozdane de înaltă calitate, potrivite pentru cei mai mici elevi. Din păcate, pentru problema referitor la greutatea manualelor încă nu este soluționată, astfel părinții sunt obligați să ușureze sistemul musculo-scheletic al micilor elevi prin orice mijloace de care dispun. Suporturile metalice încorporate în spatele acestui tip de ghiozdan ajută la repartizarea uniformă a greutății pe coloana vertebrală și pe umerii copiilor, făcând greutatea un pic mai suportabilă.

 

  • Ghiozdan școlar cu roți. Ghiozdanele cu roți tip „valiză sunt una dintre cele mai potrivite soluții pentru problema menționată mai sus și pot fi mai puțin costisitoare decât ghiozdanele specializate. Acest model de ghiozdane îndepărtează complet greutatea de pe spatele copilului, împreună cu toate consecințele nedorite. Mânerul telescopic le face potrivite pentru copiii de orice înălțime, iar mânerul suplimentar le permite să fie ridicate atunci când vor urca scările sau când vor trece peste diferite obstacole.

 

  • Ghiozdan obișnuit pentru copii fabricat de către producătorii dovediți.  Există destul de multe școli care au găsit modalități de a face față problemei ghiozdanelor grele. Acestea pot fi dulapuri pentru elevi, manuale electronice sau o organizare specială a procesului de învățământ, care reduce numărul de manuale și rechizite pe care copilul trebuie să le poarte zilnic. Astfel, aveți o libertate semnificativ mai mare în alegerea ghiozdanului – este suficient să fie un produs de calitate al unei mărci dovedite, pentru ca să fiți siguri de durabilitatea și siguranța acestuia. Mărcile disponibile pe piață sunt de exemplu  Diesel, Tuc Tuc, Cerda, Arditex, Zipit etc. Diferența dintre ele și celelalte ghiozdane este că susțin spatele stabil, bretelele sunt moi și sunt cu mai multe compartimente, pentru păstrarea rechizitelor școlare.
  • Ghiozdane școlare cu personajele preferate. Fiecare părinte este sigur că știe ce înseamnă cu adevărat ca școlarul lor să aibă un astfel de ghiozdn. Adevărul este că nici nu bănuiți. Un ghiozdan Spider-Man, oricât de ridicol ar părea pentru dvs., poate să ajute copilul să se adapteze mai ușor la mediul școlar, oferindu-i ceva familiar, sigur și iubit, fiind inseparabili. Ghiozdnul cu Darth Vader sau Universul Marvel, pe care și dvs. poate doriți în suflet să-l purtați, poate oferi adolescentului dvs. un sentiment de personalitate, identitate și mândrie.

În linii generale – permiteți copiilor dvs. să aibă o copilărie fără a le impune standardele estetice pe ghiozdanul lor. Mai întâi de toate asigurați- vă că rucsacul preferat este potrivit, confortabil și sigur pentru vârsta copilului. Accesați Kidso.ro. pentru a vedea selecția noastră completă de rucsacuri școlare,  care îndeplinesc toate criteriile menționate mai sus – de la aspect atractiv până la o calitate fără compromisuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial