(P) Ce arme de autoapărare pot folosi femeile pentru a fi în siguranță

Femeile vor să se simtă în siguranță fie că sunt în locuințele lor sau în afara acestora. Din păcate, există întotdeauna riscul de a fi atacate de un răufăcător și este important să fie pregătite, având asupra lor cele mai bune arme de autoapărare pe care să le folosească în cazul în care apare un astfel de incident.

Dacă au asupra lor arma potrivită de autoapărare, atunci vor avea șanse mai mari să iasă dintr-o situație dificilă.

Statisticile sunt alarmante, arătând că tot mai multe femei sunt expuse la tâlhării, atacuri violente, tentative de viol etc. În contextul declanșării unor crize economice pe fondul pandemiei de coronavirus, numărul tâlhăriilor este foarte probabil să crească, iar femeile sunt cele mai predispuse să cadă victime unor agresori care mizează pe faptul că acestea nu se pot apăra la fel de bine ca un bărbat.

Citește și: Ce trebuie sa stii despre armele de vanatoare

Așadar, întrebarea pe care trebuie să și-o pună orice femeie este: vei fi pregătită să te aperi împotriva unui atacator dacă apare o situație periculoasă? Nu vrem să fii o victimă, vrem să fii femeia care știe să lupte împotriva oricărui răufăcător care încearcă să te rănească sau să te jefuiască. Fiecare femeie are capacitatea de a fi puternică atunci când vine vorba de a lupta împotriva oricărui atacator. Trebuie doar să înțelegi care sunt armele pe care le poți utiliza și cum să le utilizați eficient.

Vă prezentăm câteva arme eficiente pe care le poți avea în posesia ta, fie acasă, fie în poșetă sau în mașină.

Sprayul cu piper

Sprayul cu piper sau defenol este o alegere excelentă pentru autoapărare. Nu este letal, este ieftin, ușor de folosit, mic, greu de remarcat și foarte eficient atunci când este folosit corect.

Ține pregătită mâna cu care vei pulveriza cu spray și nu o împinge înainte pentru că îți va afecta ținta. Asigură-te că partea superioară a corpului tău rămâne nemișcată. Acest lucru îți va permite să țintești mult mai bine. În timp ce pulverizezi către atacator, dă-te ușor un pas înapoi, dar nu te întoarce cu spatele la el! Acest lucru îți va da mai mult timp, va crea o distanță mai mare între tine și atacator și îl vei atrage pe atacator în gazul pulverizat. Când te dai înapoi, fă-o într-un mod lent și sigur încercând pe cât posibil să miști cât mai puțin partea superioară a corpului tău. Nu îți închide ochii când pulverizezi cu spray! Trebuie să vezi unde pulverizezi.

Pistoale neletale

Pistoale neletale, de autoapărare sunt considerate cele mai bune arme de autoapărare. Pistoalele neletale cu bile de cauciuc au o precizie foarte mare la distanță de 20 de metri. Puteți alege între modele de pistoale neletale care au cartușe de 9 sau 10 mm. De asemenea, puteți opta pentru un model care să folosească muniție de tip blank.

Nu uitați că pentru deținerea unei astfel de arme veți avea nevoie de autorizație din partea poliției. Pentru asta trebuie să depuneți la Poliție câteva acte: cerere tip, cazier judiciar, copie buletin, fișă analize medicale, test psihologic (cabinet autorizat), taxa trezorerie, poze tip buletin.

Armă cu electroșocuri

Un aparat electroșoc pentru autoapărare este un tip de armă care funcționează prin eliberarea de șocuri electrice pe o țintă. Scopul acesteia este acela de a întrerupe TEMPORAR, nu fatal, funcțiile musculare și motorii, provocând, în același timp, un anumit nivel de durere. Totuși dispozitivul nu cauzează răni sau alt tip de traume.

Există multe tipuri de electroșocuri pe piață. Unele presupun un contact direct cu atacatorul, în timp ce altele pot fi lansate de la o anumită distanță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial