(P) Căști handsfree Bluetooth marca Guess – aflați ce vedetă de la noi le-a încercat deja!

(P) Căști handsfree Bluetooth marca Guess – aflați ce vedetă de la noi le-a încercat deja!

Căștile handsfree Bluetooth sunt un trend în zilele noastre. Design-ul lor minimalist și funcțiile uimitoare fac din aceste gadget-uri mai mult decât un trend: practic o necesitate. Vorbim de căștile handsfree Bluetooth ca de un element minimalist, comprimat cu funcții multiple.

Iată că GSMnet.ro, cunoscut magazin online pe nișa gadget-urilor de ultimă generație și totodată distribuitor oficial al accesoriilor ONEPlus în România, propune pentru publicul său mai multe tipuri de căști handsfree Bluetooth. Vorbim de un model marca Guess în două nuanțe atractive: negru și auriu.

GSMnet susține dezvoltarea rapidă a tehnologiei – căștile handsfree Bluetooth fac furori!

GSMnet mereu a venit cu gadget-uri de ultimă generație clienții din România. În ultima perioadă, de o mare popularitate și apreciere din partea publicului se bucură modelul de casti Bluetooth Guess 4H, atât pe auriu, cât și pe negru, ambele modele le regăsiți pe GSMnet.ro. Vorbim de un model înalt calitativ, ce dispune de conexiune într-un singur punct și de baterii cu autonimie îndelungată.

Căștile handsfree Bluetooth disponibile pe gsmnet.ro au microfon integrat și pot susține apeluri telefonice de până la 3 ore și jumătate. În ceea ce privește plăcerea fiecăruia de a asculta muzica preferată, căștile Guess pot reda piesele dorite până la 4 ore în flux continuu.

În plus, corpul compact cu dop din silicon permite o fixare sigură în ureche. În acest fel, căștile Bluetooth de la Guess pot fi purtate cu ușurință și în cadrul antrenamentelor sportive sau oricare activitate ce necesită mișcări dinamice.

Continuăm lista de informații cu privire la indicațiile ce țin de rezistența acestor căști. Modelul Guess regăsit pe GSMnet.ro în două nuanțe atractive, dispune și de impermeabilitate IPX5. În acest fel, acestea nu prezintă modificări de pe urma contactului cu picăturile de apă sau sudoare. De aceea pot fi folosite fără griji și în timpul antrenamentelor fizice.

Dock-ul de alimentare este USB Type-C, iar pentru a indica starea, căștile dispun de LED cu funcție de indicator.

Cristina Ștefania, viitoarea soție a celebrului cântăreț român de muzică pop, producător muzical și vlogger, cunoscut sub numele de scenă Speak, este cea care a încercat deja căștile handsfree Bluetooth marca Guess. Tânăra a lucrat cu mulți artiști în vogă de la noi printre care și Inna, Randi, Smiley și chiar Elena Gheorghe, însă se pare că popularitatea deplină a câștigat-o o dată cu participarea la reality show-ul Asia Express.

Artista Cristina Ștefania a intrat deja în contact cu căștile Guess de la GSMnet. Datorită funcțiilor selecte, toate compactate într-un design atragător, feminin, căștile în cauză pot crea adevărate concerte în rândul celor ce aleg să își asculte playlist-ul prin intermediul lor.

De asemenea, același model de căști oferă o experiență unică și pentru cei ce le folosesc pentru apeluri telefonice. Faptul că dispun de corp compact cu dop de silicon, le ajută să ofere experiențe profesionale la capitolul calitatea sunetului, atât în ceea ce privește recepția, cât și emisia lui.

Mai multe detalii cu privire la acest gadget de actualitate regăsesc cei interesați în cadrul magazinului online GSMnet – Magazinul telefonului tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial