(P) Casa de amanet AGS cumpără ceasuri

(P) Casa de amanet AGS cumpără ceasuri

În trecut casele de amanet se ocupau doar de amanetarea obiectelor din metale prețioase sau cu pietre prețioase. Situația s-a schimbat în zilele noastre. Acum sunt acceptate bunuri mult mai diverse, precum: autoturisme, telefoane, electronice, ceasuri, obiecte de artă sau de lux. Printre cele mai apreciate bunuri pentru a fi valorificate sunt ceasurile de lux provenind de la mărci și branduri de prestigiu.

Există case de amanet care chiar cumpără anumite tipuri de bunuri. De exempul la una dintre cele mai importante case de amanet din București, cu locații în zone centrale și ultracentrale,  apare anunțul Amanet AGS – cumparam ceasuri.

Sunt multe situațiile în care o casa de amanet este singura soluție la îndemână pentru a obține rapid o sumă de bani. În cele mai multe cazuri, casa de amanet oferă împrumuturi, pe o perioada determinată de timp, pe baza unor garanții prezentate de client. Bunul sau  bunurile care se doresc amanetate sunt evaluate de experții casei de amanet și în funcție de criteriile de evaluare și de politica pe care o practică vor fi acceptate anumite bunuri de valoare și se va face o ofertă. Dacă această ofertă este acceptată se va semna un contract și va fi împrumutată suma stabilită.

Mai nou multe case de amanet cumpără anumite bunuri de valuare. De exemplu Amanet AGS cumpără ceasuri de lux. Aceste bunuri sunt speciale, necesită cunoaștere din partea evaluatorului și pot fi valorificate destul de ușor.

Pentru a putea vinde un ceas acestei casei de amanet este nevoie să fie îndeplinite anumite condiții, respectiv:

  • să fie un ceas de lux care aparține unei mărci de prestigiu
  • să fie un ceas confecționat dintr-un material prețios, aur, argint, platină
  • să aibă un model spacial
  • să aibă pietre prețioase
  • să fie confecționat din metale speciale  
  • să fie un ceas  de colecție sau de valoare.

Pentru a putea fi acceptat, ceasul trebuie să fie în stare perfectă de funcționare și să fie bine intreținut. Iar dacă dispune și de un certificat de garație valorificarea va fi mult mai ușoră.

Pentru a  amaneta sau vind un ceas el trebuie să apațină uneia dintre catogoriile sau marcile de mai jos:

  • ceasuri de lux speciale, mărcile: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte
  • ceasuri de lux premium, cu mărci precum: Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado , Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.

Dacă dețineți un ceas de la oricare dintre aceste mărci și doriți să-l vindeți sau să-l amanetați, dacă este original, acesta va putea fi vlorificat ușor la oricare dintre agențiile care acceptă sa achiziționeze astfel de bunuri.

De ce să apelați la Amanet AGS pentru a vinde sau amaneta un ceas de lux?

O casă de amanet este cea mai sigură instituție de la care puteți obține o sumă de bani. Dacă doriți să obțineți rapid o sumă de bani sau un împrumut pe termen scurt și nu aveți nicio altă posibilitate de a face rost de acei bani, tot ce aveți de făcut este să veniți cu un ceas de lux, special, de colecție sau premium pentru o evaluare și pentru a-l valorifica. Casa de amanet va face gratuit evaluarea, vă va face o ofertă, pe care va trebui să o acceptați, dacă asta vă doriți.  Iar dacă sunteți de acord și semnați un contract, împrumutul va fi acordat în cel mai scurt timp posibil

În funcție de evaluator, de criteriile de apreciere și de politica pe care o practică fiecare casă de amanet vor fi acceptate doar anumite bunuri de valoare și puteți să primiti oferte de preț care să varieze. În cazul amanetului, aceste bunuri vor servi drept garanție pentru returnarea banilor împrumutați. În cazul vanzarii, acest bun, evident va deveni proprietatea cumpărătorului.

Serviciile casei de amanet AGS sunt disponibile tuturor celor care doresc să obțină un împrumut. Se adresează atât persoanelor fizice, care au nevoie de un împrumut rapid , cat și persoaneloar juridice care au nevoie de sume importante de bani.

Serviciile acestei case de amanet includ: servicii de vânzare-cumpărare, schimb valutar și transfer de bani, achiziționarea de obiecte și bijuterii din metale prețioase, aur, argint, bijuterii de valoare, ceasuri de lux, electronice și autovehicule, telefoane. Prețurile oferite clienților sunt corecte și avantajoase, iar serviciile de evaluare  disponibuile sunt profesioniste. Dacă vă prezentați cu un obiect de valoare, evaluare va fi facută pe loc cu promptitudine, ținând cont atât de criteriile agenției, cât și de condițiile general acceptate pentru acest gen de servicii.

Dacă doriți să vindeți un ceas de la o marcă de prestigiu, la aganțiile AGS aveți șansa de a obține o evaluare corectă, un preț avantajos și posibilitatea de a dispune cât mai rapid de banii pe care vi-i doriți sau de care aveți nevoie.

Dacă aveți un ceas de lux și vreți să-l vindeți sau să-l amanetați, accesați site-ul  Casa-amanet.com și vedeți care sunt mărcile de ceasuri acceptate, care sunt  condițiile de contractare și cum puteți obține rapid prețul pe care vi-l doriți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial