(P) Cariera de model la cel mai bun studio de angajări videochat din România

Cum să începi o carieră de model în această profesie atât de controversată, în care profesionalismul, corectitudinea și senzualitatea fac parte din ecuație? Specialiștii de la NightProwl.ro îți pot spune cum să începi profesia ca model videochat – acesta fiind singurul domeniu în care femeile sunt plătite cu sume fabuloase.

În ciuda faptului că videochat-ul este un subiect tabu, oamenii discută mult despre asta, iar femeile care lucrează la acest studio au înțeles că profesia de model de top nu mai este doar un vis, poate deveni o realitate. NightProwl.ro este un studio profesional, care a participat la zeci de evenimente internaționale și sesiuni de training și care se poate lăuda cu faptul că recordul de încasări pe LiveJasmin este deținut de un model de aici.  

Învață să faci o impresie bună în acest domeniu, pentru a câștiga sume mari de bani!

Multe femei se apucă de videochat din dorința de a avea o carieră proprie și de a a fi independente. Aceste femei au ambiție, își doresc să facă lucrurile în stilul lor și urăsc să li se spună în viață ce trebuie să facă. Ele vor să-și rezolve singure problemele și înțeleg cât de important este să-și gestioneze cu grijă viața și stările de spirit. 

Pentru a-și îndeplini acest vis, orice femeie poate începe o carieră în acest domeniu atât de provocator, cum este videochatul la NightProwl.ro. Independența la multe femei este motivată și de alte dorințe mai mult sau puțin obișnuite, pentru că ele vor mai presus de toate atingerea unor obiective care au cu adevărat sens pentru viața lor. Aceste obiective includ: cumpărarea unui apartament, a unei mașini de lux, realizarea unor călătorii spre destinații turistice deosebit de frumoase și altele. 

Acest studio crede în performanță, corectitudine și în oameni ambițioși și motivați. Tinerele care aleg să lucreze aici se concentrează pe ceea ce este valoros pentru ele și își pun toată atenția pe scopurile, obiectivele și realizările lor. 

NightProwl este un un trendsetter al industriei de videochat și se remarcă prin faptul că mereu a creat modele de top, care au avut venituri excepționale. Acest studio promite maximizarea șanselor ca modelele să câștige cât mai mult și comisioane foarte mari. La început, venitul minim garantat este de 2.500 dolari, dar apoi acesta devine tot mai impresionant, pentru că se oferă: 

  • Comisioane de 10% din câștigurile generale
  • Comisioane de 50% sau 55% pentru program full time, sau cu ore suplimentare.  

NightProwl este un business de mare succes din România, cel mai longeviv studio de videochat din programul Jasmin Certified, care se remarcă prin profesionalism, corectitudine și seriozitate. Pentru asta caută mereu soluții pentru a crea performanță, investește în echipamente de nouă generație – camere de lucru, camere web, calculatoare și multe altele. Importanța decorurilor într-un studio de videochat este mare, asta duce la creșterea succesului, pentru că pretențiile în ziua de azi în conceptul de videochat sunt legate și de imagine (decor în încăpere, vestimentație, aspectul modelelor). 

Cu siguranță multe femei tinere visează la îndeplinirea unor idealuri în viață și pentru asta sunt dispuse să-și extindă viziunea și să includă și alte priorități, în afară de atingerea unor obiective specifice personale. Nu contează dacă au sau nu experiență în acest domeniu, pentru că acest studio oferă modalități prin care ele pot  învăța cum să-și îndeplinească obiectivele pe care și le-au stabilit și cum pot avea succes ca model de videochat. 

Modelele au parte de multe avantaje la NightProwl care le ajută să-și ridice veniturile în acest job, precum ar fi:  

  • Condițiile de muncă excelente, cu totul speciale
  • Oportunitatea de a face operații estetice gratuite 
  • Tratamente de înfrumusețare, servicii de make-up și hair style.

NightProwl oferă cursuri și programe de training pentru dezvoltare personală. Astfel, modelele pot învăța limba engleză, pot dobândi abilități de lifestyle, de comunicare non-verbală, arta de a fi mai senzuale și expresive, de a filtra, de a zâmbi și fotografia. 

Toate aceste avantaje ajută modelele să se dezvolte, să fie independente din punct de vedere financiar, să acționeze în viață așa cum își doresc fără a cere aprobarea de la alții, să-și trăiască viața cu adevărat, pentru că prin acest job bine plătit, pot strânge banii necesari care le va permite asta. 

Acestea sunt doar câteva caracteristici ale femeilor de succes care se definesc prin personalitate, atitudine și prin independența lor. Cea mai mare motivație a lor de a lucra la NightProwl.ro este aceea de a fi autosuficiente din punct de vedere economic. Asta înseamnă că își doresc să fie independente și în gândire și acțiune. Pentru a avea succes în viață și a-și realiza visele cu siguranță femeile au nevoie de bani. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial