(P) Care este ziua ta norocoasă din 2020 în funcție de zodie?

(P) Care este ziua ta norocoasă din 2020 în funcție de zodie?

Acum că intrăm în ultima parte a anului 2020, putem spune că a fost unul cu adevărat unic. Pe lângă perspectiva ce duce clar la o conotație mai puțin pozitivă, având în vedere pandemia care a lovit întreg globul și a dus la schimbări neașteptate, trebuie să ne uităm și la partea bună a acestui an, cel puțin până în prezent.

O reacție pe care a avut-o populația la evenimentul nefericit prin care am trecut și care continuă, este acela de apartenență la o comunitate. Oamenii s-au concentrat mai tare pe lucrurile care contează cu adevărat, deși în izolare. Cu toții ne-am oprit puțin în loc, din obișnuitul ritm deosebit de alert pe care obișnuiam să-l trăim zi de zi. Ne-am întors la realizarea că oamenii apropiați și contactul cu ei contează cel mai mult. Am devenit mai deschiși, mai empatici și am învățat să ne iubim mai mult.

Iar timpul petrecut în izolare sau păstrând distanța ne-a făcut să valorificăm mult mai mult fiecare moment liber. Am învățat lucruri noi, am descoperit pasiuni sau ne-am întors la cele mai vechi și uitate. Ne-am bucurat mai mult de timpul petrecut cu familia sau singuri.

Ce ne aduce totuși finalul lui 2020? Au mai rămas câteva luni din acest an iar astrele spun că cel puțin cinci zodii o să-și găsească norocul în acest sfârșit de 2020. Dacă vrei să vezi dăcă te regăsești și tu printre ele, urmărește lista făcută de noi mai jos. Doar așa o să realizezi care este ziua perfectă pentru o decizie măreață, pentru un bilet de loto sau o sesiune de poker la un casino online.

Berbec – 1 octombrie 2020

Dacă ești nativ Berbec, pregătește-te deoarece așteptarea ta e pe cale să ia sfârșit. Tot anul te-ai gândit la o zi ca aceasta iar 1 octombrie o să-ți aducă tot ce ți-ai imaginat. Marte în Berbec întâlnește planeta Venus în Leu iar asta pică în a 5-a casă a Berbecului, casa iubirii, a prieteniilor și a distracției.

Astfel, astrele ți-au pregătit o zi electrică, deoarece cele două planete care îți guvernează partea amoroasă a vieții, Marte și Venus se întâlnesc într-un triunghi benefic ce o să scoată scântei de bine în latura amoroasă, a distracției sau a prieteniei. Pe lângă asta, Luna Nouă te ajută, atingând cu 9 grade Berbecul, ceea ce pune accentul pe capacitatea de vizionar a Berbecului și atrage atenția către noi începuturi. Bucură-te de 1 octombrie pe deplin, nativule Berbec, aceasta este o zi unică în anul 2020.

Rac – 14 decembrie 2020

Racii sunt nevoiți să aștepte până la finalul anului pentru a se bucura de cea mai norocoasă zi a lor, dar în mod clar o să merite așteptarea. Venus în Scorpion tranzitează cea de-a cincea casă, casa iubirii, a distracției și a prieteniei și face un arc de 60 de grade în Saturn și Jupiter, aterizând în casa a șaptea, cea a angajamentului în relații. Împreună, astrele te ajută să securizezi anumite relații, atât pe partea amoroasă cât și în ceea ce privește relațiile de prietenie, alături de care o să experimentezi momente pline de distracție.

În plus, Luna Nouă pică în casa șase ce definește aspectul profesional dar și sănătatea nativului Rac. Potrivit astrelor, te așteaptă fie o nouă oportunitate în carieră, aducătoare de noroc, fie te vei îndrepta spre o altă atitudine legată de sănătatea ta – poate o rutină nouă ce-ți va crește starea de bine.

Scorpion – 3 octombrie 2020

Pentru nativii Scorpion, ziua de 3 octombrie o să fie una de notat în calendar. Indiferent dacă ești în căutarea iubirii, a unei schimbări benefice în carieră care să-ți aducă confort financiar, această zi este despre a primi. Astfel, orice rugăciune o să-ți fie ascultată. Ascendentul tău trece printr-o perioadă de încărcare a abundenței, așadar, o să fii perfect conștient de ceea ce-ți dorești. Iar această claritate în felul în care-ți vizualizezi nevoile o să te facă să știi exact cum să le comunici în cel mai de efect mod. Atitudine la care exteriorul o să reacționeze fără greș.

În această zi de 3 octombrie, nativul Scorpion o să facă modificări pozitive la viața sa, ce o să-i aducă beneficii pe termen lung. În interacțiunile cu ceilalți, o să poată să transmită ușor o atmosferă naturală, empatică și prietenoasă. În acest fel, conexiunea dintre mintea și inima ta o să fie foarte puternică în această zi de 3 octombrie. Ceea ce va atrage multă atenție din exterior și multe oportunități noi.

Săgetător – 15 decembrie 2020

Dragă Săgetătorule, ziua de 15 decembrie deschide un nou ciclu al iubirii și al relațiilor. Cei născuți în zodia Săgetătorului au o tendință instinctuală către cunoaștere și explorare, care nu obosește niciodată. De data aceasta însă, Săgetătorul o folosește în beneficiul său în ceea ce privește contextul emoțional – amoros. În acest context al căutării, o să găsești multă energie, o bogăție amoroasă dar și o iubire de sine.

Dacă te găsești deja într-o relație, atunci energia planetei Venus o să stârnească în tine nevoia de a aprofunda relația și de a duce conexiunea cu persoana iubită la un alt nivel. Nativul Săgetător fără pereche o să experimenteze câteva reacții extraordinare la încrederea în sine pe care o afișează pe 15 decembrie. Iar acest lucru o să-i deschidă calea pentru noi oportunități de a întâlni o potențială mare iubire, prietenii noi sau chiar șanse carieristice de neratat.

Pești – 5 decembrie 2020

5 decembrie 2020, o zi minunată pentru iubire, creativitate și imaginație. Cel născut în zodia Pești are deja o putere fantastică spre visare și fantezie iar în această zi de decembrie, la fel o să fie și capacitatea sa de a iubi și de a se conecta emoțional la ceilalți. O să poți pune lupa pozitivismului asupra relațiilor deja existente dar o să te găsești mai deschis ca oricând la noi relații cu potențial uriaș. În această zi o să primești o doză colosală de energie de la planeta ce te guvernează, Saturn și o să poți să găsești alinare în necunoscut. În același timp, o să simți un impuls mare pentru a oferi ajutor, ceea ce o să-ți aducă în schimb multă iubire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial