(P) Care este locul de muncă foarte solicitat pe timp de pandemie?

(P) Care este locul de muncă foarte solicitat pe timp de pandemie?

Românii dau mereu dovadă de motivație și de dorința de a progresa, indiferent de context. Astfel, cei care și-au pierdut locurile de muncă nu au stat degeaba, ci au început să își caute oportunități. Cel mai căutat loc de muncă al momentului în rândul tinerelor cu vârsta de peste 18 ani este cel de model de videochat. 

Videochatul a dovedit acum, mai mult ca niciodată, faptul că este un loc de muncă stabil și profitabil, ținând cont de profiturile spectaculoase pe care studiourile de videochat și modelele lor le-au înregistrat în această perioadă. Fiind un domeniu atât de avantajos și cu o evoluție fulminantă în ultimii ani, cererea pentru modele în rândul studiourilor a crescut spectaculos, mai ales în ultimele luni, ca urmare a numărului crescut de membrii pe platformele de profil. 

Cu o cerere în creștere și cu o rată de șomaj crescută la nivel național, nu este de mirare faptul că tinerele care și-au dorit un trai mai bun s-au îndreptat către videochat. 

Un model de videochat feminin este în primul rând o femeie plină de viață, de creativitate și de ambiție. După cum ar spune cel mai bun studio videochat, Night Prowl, un model de videochat este o „Real girl with real emotions'.

Un model de videochat la Night Prowl Studio este o femeie completă, o femeie care este mândră de felul în care arată, chiar dacă nu îndeplinește standardele de frumusețe 90 – 60 – 90, o femeie care știe cum să vorbească și care cunoaște tainele comportamentului verbal și non-verbal. 

Videochatul se bazează în primul rând pe comunicarea directă între model și membru. Fiind vorba de o convorbire live, online, un studio bun de videochat trebuie să știe cum să își pregătească modelul pentru a putea face față membrilor care sunt atât de diferiți din punct de vedere comportamental, etnic, religios și lingvistic. La Night Prowl Studio, modele de videochat primesc informații despre managementul convorbirii și argumentelor, despre comunicarea verbală și non-verbală, despre arta seducției și a flirtului. 

Pentru a putea face față bagajului mare de informații pe care o să le primească, modelele beneficiază de training gratuit oferit de către trainerii de videochat profesioniști ai studioului de videochat Night Prowl. Un studio de videochat de top va pune la dispoziția modelelor sale traineri 24/7, indiferent dacă vorbim despre un model de top sau un model începător. Indiferent de stadiul în care se află un model, a avea pe cineva care te susține și care te ajută să gestionezi anumite situații reprezintă un avantaj real. 

Sumele câștigate de un model de videochat la început de drum depind de la studio la studio, dar un studio de top va oferi chiar și unui model începător venituri consistente lunar. Spre exemplu, Night Prowl Studio oferă garantat suma de minimum 10.000 de lei plus un bonus de angajare videochat de 2.000 de lei tinerelor care vor să facă parte din echipa sa de modele. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial