(P) Când şi de ce poţi avea nevoie de camere şi microfoane spion

(P) Când şi de ce poţi avea nevoie de camere şi microfoane spion

Anumite situaţii pot impune utilizarea de camere spion pentru a monitoriza cu succes anumite situaţii. Dar ce ar fi imaginile fără sunet? Esenţa mesajului poate fi pierdută tocmai pentru că nu ai sunetul la dispoziţie, motiv pentru care este nevoie să foloseşti şi microfoane spion care să completeze imaginile pe care le primeşti pe camere. Îţi prezentăm mai multe motive pentru care poţi folosi camere spion.

Camere spion pentru a vedea ce face bona acasă

Atunci când ai angajat o bonă pentru copilul tău probabil că îţi doreşti să ştii ce anume face cât timp tu eşti plecat. Cea mai bună soluţie este să instalezi camere spion. Ţine cont însă de faptul că aceste camere nu trebuie să fie puse în baie sau în locurile în care persoana se schimbă de haine pentru că ar fi o violare a intimităţii care nu este permisă de legislaţia existenţa. Camera copilului şi camerele de uz comun din casa cum sunt holurile, livingul sau bucătăria şi chiar dormitorul părinţilor pot fi suficient de bune în acest sens.

Microfoane spion pentru monitorizarea bonei

Vei fi tentat să spui că îţi este suficient să vezi pe camere ce se întâmplă în casa şi îţi vei da seama doar din imagini că se întâmplă ceva. În realitate însă ai nevoie şi de microfoane spion, deoarece chiar dacă bona nu bruschează copilul, este foarte posibil să-l jignească sau să îi vorbească urât, ceea ce ar fi de neacceptat.

Camere şi microfoane pentru suspiciunile de fraudă

Dacă ai o firmă şi observi că lipsesc bani sau alte bunuri sau că se pierd informaţii importante, este momentul să iei măsuri rapid. Poţi utiliza camere spion şi microfoane spion pentru a vedea tot ce fac angajaţii tăi. Aşa cum am spus şi mai sus, acestea nu pot fi puse în toalete şi nici în vestiare sau în duşuri, dacă acestea există pentru simplul motiv că încalcă dreptul la intimitate. În birouri şi pe holuri sau în sălile de şedinţa nu te împiedică nimeni să foloseşti astfel de dispozitive.

Camere şi microfoane pentru a vedea ce face copilul tău când eşti plecat

Adolescenţii au tendinţa de a face tot ce le este interzis atunci când părinţii pleacă. Dacă ştii că urmează să pleci pentru câteva zile de acasă şi îţi laşi adolescentul singur cu reguli clare de urmat, poţi folosi camere şi microfoane spion pentru a vedea ce anume se întâmplă şi câtă încredere poţi avea în copilul tău.

Este însă foarte important ca atunci când utilizezi astfel de dispozitive să ţii cont de prevederile legale existe pentru a nu intra într-un conflict cu legislaţia în încercarea de a obţine informaţiile de care ai nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial