(P) Calitatea superioară a lenjeriilor de pat influențează durabilitatea lor

(P) Calitatea superioară a lenjeriilor de pat influențează durabilitatea lor

Orice hotelier va trata cu maximum de seriozitate misiunea de a înlocui stocul de lenjerii de pat al hotelului, respectiv a pensiunii pe care o administrează. Nu este un lucru de realizat în grabă – implică o investiție care se resimte în buget și care ar trebui să constituie o soluție pentru un timp îndelungat.

Sunt mai multe detalii care influențează durabilitatea lenjeriilor pentru hotel, însă cu siguranță că un factor de influență majoră îl reprezintă calitatea materialelor pe care acestea le au la bază. De obicei hotelierii au în vedere acele oferte de produse care au la bază principiul calității pentru că le promit investiții rentabile.

Un reper pentru mulți este la ora actuală Brodank – producător și furnizor de lenjerii hotel, dar și prosoape, pilote, cuverturi, draperii etc. Acesta pune la dispoziția celor interesați opțiuni variate pentru produse ca cele menționate, astfel pliindu-se cu succes pe nevoi din cele mai diverse. Pe site-ul oficial lenjerii-hotel.ro pot vizualiza cei interesați portofoliul de produse, respectiv detalii cu privire la acestea.

Calitatea superioară a textilelor – reper în alegerea lenjeriilor pentru hotel

Când vine vorba despre lenjerii hotel pret Brodank este în mod definitoriu un reper pentru hotelieri. Aceștia au siguranța că produsele oferite de producător implică o calitate peste așteptări și că merită fiecare investiție.

Desigur că și vizavi de celelalte detalii, lenjeriile denotă eleganță. Sunt articole supuse unor purtări și spălări repetate, ceea ce înseamnă că doar ce e cu adevărat calitativ va menține o estetică deosebită în timp. Se recomandă în acest sens materiale precum bumbacul, bumbacul satinat, damaskul, damaskul satinat, percalul, dar și unele combinații de materiale ce împreună oferă rezistență. Cei interesați dispun de o ofertă bogată în opțiuni pe lenjerii-hotel.ro.

Materialele naturale sunt și rămân o recomandare datorită fibrelor ce le alcătuiesc, mult mai rezistente decât alternativele. Contează desigur și densitatea lor, întrucât este un reper al calității. O lenjerie de bumbac natural va avea întotdeauna o durată de viață mai extinsă decât una realizată din materiale sintetice.

Chiar dacă țesătura este mai rigidă, însă nu în măsura în care să influențeze confortul, corect spălată, cu un balsam care să asigure moliciunea sa, aerul va circula corespunzător prin aceasta. Asta înseamnă că pielea va respira corespunzător, deci va favoriza o odihnă corespunzătoare pe timpul nopții sau în orice moment al zilei. Nu favorizează deci o transpirație exagerată care va îngreuna somnul.

Calitatea lenjeriilor se mai referă și la finețea cusăturilor, lucru valabil și în cazul acelor pilote hotel des achiziționate pentru unitățile hoteliere. Întăriturile pe care le prezintă acestea sunt de asemenea un reper al calității, chiar un aspect de urmărit vizavi de o asemenea alegere. Culoarea este, de altfel, un detaliu care face diferența. Preferat în parte dominantă albul, acesta este o emblemă a unităților hoteliere ce urmăresc să transmită o încredere solidă clienților. Desigur că nici modelele cu imprimeuri nu sunt de trecut cu vederea, însă cel mai ușor este subliniată ideea de curățenie prin această opțiune. Și întreținerea se realizează mai ușor și nu este la fel de pretențioasă.

Acestea fiind spuse, cei interesați de achiziții ce au la bază calitatea găsesc soluția potrivită unițății de cazare deținute în portofoliul oferit de Brodank pe lenjerii-hotel.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial